Todoran încă se teme de UTA. „Fotbalul e singurul sport unde o echipă de Liga 4 poate să bată una de Liga 1”

Marius ANGHEL 09 Jun. 2016, 02:57 Campionat

Fiindcă antrenorul principal al ilfovenilor nu a dorit să dea declarații după meciul de miercuri seară, în fața microfoanelor televiziunilor ce au produs prima manșă dintre FC Voluntari și UTA Bătrâna Doamnă, scor 3-0, s-a prezentat Dinu Todoran, antrenorul cu portarii!?!?, dacă e să ne luăm după foaia de joc.

„Toată lumea spune că vom continua în Liga 1, dar nu trebuie să ne culcăm pe o ureche. Le tot spun băieților că fotbalul e singurul sport în care o echipă de Liga a IV-a poate să bată una de Liga 1. La baschet, la volei, la hochei niciodată nu o să vedeți o echipă slab cotată ce o învinge pe una bine cotată. În schimb, la fotbal e posibil”, spune antrenorul Voluntariului, nesesizând – probabil – cât de jos a coborât ștacheta pentru formația arădeană, ce – totuși – nu a arătat ca o prim-divizionară județeană miercuri seară.


Pe foaia de joc a meciului cu UTA, Florin Marin figura ca antrenor principal, Sorin Popescu a fost secund, iar Dinu Todoran era antrenor cu portarii.

Întrebat dacă echipa sa a avut un avantaj prin faptul că s-a odihnit timp de zece zile, în timp ce „Bătrâna Doamnă” jucase 210 minute cu o deplasare lungă până la Călărași, fostul mijlocaș a adăugat: „La cum s-a jucat finalul de meci nu știu dacă am avut chiar prospețime față de cei de la UTA. În schimb, țin să subliniez că a fost meci greu, cu presiune mare pe noi. Noi avem ce pierde, ei doar încearcă și tot timpul cei care încearcă sunt mai periculoși”.

Aflând că Mircea Lucescu a fost în vizită la Voluntari, Todoran a spus: „Cred că a fost plăcut surprins pentru că orice echipă de Liga 1 și-ar dori să aibă o bază ca a noastră. Mai vreau să le mulțumesc celor din Voluntari că au venit în număr mare la meci, până la urmă e echipa lor”.

„Bătrâna Doamnă” a rămas cu șanse minime de a obține promovarea și în urma paradelor de excepție ale lui Mircea Bornescu. Acesta a scos două goluri ca și făcute la șutul lui Copil și „capul” lui Petre. „Știam că dacă avem o posesie bună vom înscrie, căci se vor crea spații. Am făcut-o, puteam să marcăm și mai mult, dar important este că a fost un meci frumos, cu multe ocazii și cred că în retur ne așteaptă un meci foarte greu. Avem echipă bună, însă va fi foarte greu să batem și la Arad”, a spus fostul portar al Rapidului.

Text: Sport Arad
Foto: Marius ANGHEL

Marius ANGHEL 09 Jun. 2016, 02:57 Campionat
Pe aceeași temă