Țin la presiune! Sportul Snagov continuă rezultatele bune și cu Eugen Trică antrenor: „Sunt foarte fericit pentru că antrenez acești jucători”

Marius ANGHEL 04 Mar. 2019, 16:40 Campionat
Țin la presiune!** Sportul Snagov continuă rezultatele bune și cu Eugen Trică antrenor:

Numit pe banca tehnică la Sportul Snagov în această iarnă, după despărțirea de Laszlo Balint, Eugen Trică (42 de ani) are procentaj maxim în acest debut de an. Echipa ilfoveană a câștigat pe teren propriu cu Daco Getica București (scor 2-1) și în deplasare la SSC Farul Constanța (scor 2-1), a rezistat cu bine presiunii puse de rezultatele înregistrate de celelalte adversare care luptă pentru promovare și a reușit să se mențină pe primul loc în Liga 2, atrăgându-și, totodată, o mulțime de antipatii.

Sâmbătă, la Constanța, Sportul Snagov s-a impus cu 2-1 prin golurile marcate de Alexandru Ioniță (13 – penalty) și Ayoub Tazouti (53) în meciul cu SSC Farul, o formație care a făcut nu mai puțin de 16 transferuri în pauza de iarnă și care avea mai așteptări.

„Sunt foarte fericit pentru că antrenez acești jucători. Vreau să îi felicit pentru jocul bun pe care l-au făcut. Am întâlnit o echipă Farul în criză de puncte. Acest meci este foarte important pentru noi, pentru că s-ar putea să fi luat o opțiune importantă în lupta pentru promovare. Îmi pare rău pentru Farul și îmi doresc să se salveze de la retrogradare, pentru a se bate la anul pentru promovare”, a spus antrenorul Snagovului, Eugen Trică, la finalul meciului cu Farul.

Cu puțin transferuri făcute în iarnă, ca George Gavrilaș, Ștefan Târnovanu, Viorel Nicoară, Vlad Danale, Paul Cubleșan, Laurențiu Manole sau Bilel Ait Malek, Trică reușește în acest început de an să continue seria de rezultate bune, iar Sportul Snagov pare capabilă să după mai departe lupta pentru promovare. Cu 52 de puncte acumulate în 23 de etape, echipa ilfoveană devansează formații mul mai cunoscute, ca Petrolul, „U” Cluj, Chindia, FC Argeș sau UTA.

Pentru cel puțin încă două săptămâni, Snagovul se va menține pe locul 1 în Liga 1, fiindcă în runda următoare nu are cum să facă pași greșiți pe teren propriu, cu ultima clasată Dacia Unirea Brăila.

Marius ANGHEL 04 Mar. 2019, 16:40 Campionat
Pe aceeași temă