„Timișoara putea fi un exemplu de cum o echipă poate câștiga fără o ocazie”. Oprescu nu e mulțumit cu remiza în fața liderului

Marius ANGHEL 29 Mar. 2015, 18:59 Campionat

Tehnicianul slătinenilor, Dan Oprescu, este nemulțumit de rezultatul de egalitate înregistrat în partida cu ACS Poli Timișoara având în vedere ocaziile ratate de elevii săi. Acesta spune că jocul contra liderului putea fi un exemplu cum o echipă putea câștiga fără să-și creeze vreo ocazie.

FC Olt Slatina, grupare pregătită de Dan Oprescu, a încheiat sezonul regulat cu o remiză pe propriul teren, 2-2 în fața celor de la ACS Poli Timișoara, liderul seriei a II-a. Slătinenii au condus ostilitățile în teren și au ratat mai multe ocazii de a obține toate cele trei puncte puse în joc. Verdeș a deschis scorul, iar Elek a restabilit egalitatea în ultimul minut al primei reprize.

În partea a doua, același Elek a reușit dubla și și-a adus echipa în avantaj, Nou-intrat, Curtuiuș a restabilit egalitatea cu cinci minute înainte de final. Gruparea de la malul Oltului a mai ratat mai multe ocazii în care putea să-i taxeze pe timișorenii lui Dan Alexa. Tehnicianul oltenilor nu este mulțumit de rezultatul înregistrat pe tabelă având în vedere desfășurarea partidei.

Slătinenii au arătat determinare și au fost răsplătiți

Deși au fost conduși pe tabelă, fotbaliști slătineni au arătat multă determinare și au luptat până la fluierul final al jocului pentru egalare și nu numai. Dan Oprescu nu consideră rezultatul echitabil având în vedere ocaziile create și ratate de elevii săi.

„Nu sunt mulțumit. Cred că astăzi (sâmbătă – n. red.) putea fi un exemplu de cum o echipă poate câștigă un meci fără a avea o ocazie. La un moment dat, parcă am revăzut meciul cu Universitatea Craiova de anul trecut. Până la urmă greșelile personale, când joci cu o echipă foarte bună, te pot costa. Important este că noi practicăm un fotbal frumos și plăcut. Sunt mulțumit că băieții au crezut că pot remonta rezultatul atunci când au fost conduși. Acest lucru arată că echipa are o forță extraordinară. Timișoara nu a avut nicio ocazie și ne-a dat două goluri, în vreme ce noi am avut o sumedenie de ocazii. Acesta este fotbalul, și aceste răsturnări de scor au farmecul lor”, a precizat Dan Oprescu.

Vezi programul și clasamentul pe care FC Olt îl va avea în play-off

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 29 Mar. 2015, 18:59 Campionat
Pe aceeași temă