Tiberiu Csik își critică jucătorii după eșecul cu UTA. „5-6 reușesc să alerge tot meciul, restul nu”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 20 Sep. 2015, 13:42 Actualizat: 20 Sep. 2015, 17:58 Campionat

Antrenorul echipei Olimpia Satu Mare, Tiberiu Csik, era foarte supărat la finalul partidei pierdute sâmbătă, pe teren propriu, în fața grupării UTA Bătrâna Doamnă, scor 2-3. Acesta a acuzat lipsa de concentrare, disponibilitatea fizică, precum și lipsa de atitudine a jucătorilor săi. Deși nu a făcut o tragedie din pierderea jocului, tehnicianul și-a asumat rezolvarea problemelor din vestiar și speră ca Olimpia să reintre în forma bună cu care a început campionat, mai ales acum că jucătorii sunt cu salariile la zi.

„Am primit gol iarăsi după o fază fixă. Exact ca și la Târgoviște. Trebuie să învățăm din acest greșeli. Am pierdut iarăși pe mâna noastră, pe greșeli individuale. Nu este normal ca 5-6 jucători să poată alerga tot meciul, să tragă tare și restul nu. Ori sunt prea obosiți, ori asta le e valoarea, ori le lipsește atitudinea. Sigur, pentru oamenii din tribune, a fost un meci frumos și spectaculos, dar noi suntem supărați. Eu trebuie să rezolv problema, în vestiar. Să văd care sunt motivele pentru care 5-6 jucători se simt bine, iar restul nu”, a declarat Tiberiu Csik.

Chestionat despre faptul că a decis poate prea repede să se retragă în apărare la pauză și să îl scoată pe Faur în minutul 54, Csik și-a prezentat motivele: „Faur s-a plâns la pauză care are stări de greață și că nu mai poate. I-am transmis să mai stea pe teren până gândesc înlocuirea. Nu vroiam să riscăm ceva grav. O parte a jucătorilor nu au mai putut să alerge după jumătatea jocului, au clacat fizic și pishic”.

Antrenorul „galben-albaștrilor” privește totuși cu realism desfășurarea campionatului. „Se mai pot întâmpla foarte multe până la finalul campionatului. Suntem doar în etapa a IV-a. Multe se mai pot întâmpla până în ultima etapă. Pentru noi ar fi o mare realizare să prindem unul din cele șase locuri de playoff. O să trecem peste această înfrângere și trebuie să ne revenim până la meciul următor cu Târlungeni”, a încheiat Csik.

Articol și foto de Andrei PAȘCA

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 20 Sep. 2015, 13:42 Actualizat: 20 Sep. 2015, 17:58 Campionat
Pe aceeași temă