Televiziunile, neinteresate de meciul dintre UTA și FC Argeș. Cele două foste campioane vor juca în anonimat, la „matineu”

Marius ANGHEL 20 Nov. 2017, 19:06 Campionat
Televiziunile, neinteresate de meciul dintre UTA și FC Argeș.** Cele două foste campioane vor juca în anonimat, la

Deși de două săptămâni numărul partidelor transmise în direct în fiecare rundă a ligii secunde s-a ridicat la patru, „Bătrâna Doamnă” nu a mai apărut pe micile ecrane, iar acest lucru nu se va întâmpla nici în următorul weekend, cu ocazia etapei a 19-a a Ligii 2, ultima a turului.

DigiSport și TelekomSport nu sunt interesate să le ofere abonaților „duelul” dintre două foste campioane ale României, care i-au dat țării printre alții pe Petschovschi și Dobrin și își propun să revină în prima ligă. Totodată, Claudiu Drăgan (foto), actualul director sportiv al Campioanei Provinciei, a îmbrăcat tricourile ambelor grupări implicate în disputa de sâmbătă, de la „matineu”.

Sigur, locurile din clasament ale celor grupări de tradiție din fotbalul românesc, 9 pentru FC Argeș, respectiv 12 pentru UTA, nu sunt o bună propagandă pentru fotbal, însă, chiar și așa, rămâne mai interesant decât un Balotești – Mioveni, ce se va vedea duminică, pe TelekomSport. Baloteștiul (18) și Mioveniul (10) stau și mai rău în clasament decât UTA și FC Argeș.

În runda ce tocmai s-a încheiat, printre meciurile televizate s-a aflat Academica Clinceni – CS Balotești, în detrimentul unor partide mult mai interesante ca Ripensia – Politehnica sau ASA Târgu Mureș – Pandurii Târgu Jiu.

Așadar, „roș-albii” și „alb-violeții” din Trivale își dau întâlnire sâmbătă, de la ora 11:00, pe arena „Otto Greffner” din Șiria, și doar spectatorii care vor fi prezenți la fața locului vor putea urmări jocul live.

De când au acceptat să fie din nou televizați de posturile naționale și acasă, arădenii au apărut o singură dată pe sticlă, la acel 2-2 cu Pandurii Târgu Jiu. Pe terenuri străine, DigiSport a transmis în direct partidele UTA-ei cu Academica Clinceni, Hermannstadt, Olimpia Satu Mare, ASU Poli și Ripensia.

Programul etapei a 19-a și meciurile care vor fi televizate:

vineri, 24 noiembrie, ora 14:00
Știința Miroslava – Ripensia Timișoara    

sâmbătă, 25 noiembrie, ora 11:00
CS Afumați – Academica Clinceni    
Olimpia Satu Mare – Chindia Târgoviște    
UTA Arad – FC Argeș   
Pandurii Târgu Jiu – Dacia Unirea Brăila  
Foresta Suceava – Luceafărul Oradea   

sâmbătă, 25 noiembrie, ora 12:00
Dunărea Călărași – Metaloglobus București      – TelekomSport
ASU Politehnica Timișoara – ASA Târgu Mureș     – DigiSport

sâmbătă, 25 noiembrie, ora 14:00
AFC Hermannstadt – Sportul Snagov     – DigiSport

duminică, 26 noiembrie, ora 14:00
CS Balotești – CS Mioveni     – TelekomSport

Sursa: Sport Arad
Foto: Viorel Muscă

Marius ANGHEL 20 Nov. 2017, 19:06 Campionat
Pe aceeași temă