Tărlungeniul reîncepe sezonul după o lungă pauză

Mihai Andries 12 Mar. 2014, 11:21 Campionat
Tărlungeniul reîncepe** sezonul după o lungă pauză

La Tărlungeni, miercuri, 12 martie 2014, de la 15, Unirea Tărlungeni primește replica echipei Rapid CFR Suceava (în tur, 1-1). Formația brașoveană are probleme de lot destul de mari: pentru acest joc, nu mai puțin de 6 jucători sunt în afara calculelor. Liviu Nicolae și Elek sunt suspendați (cumul de cartonașe), Vlăsceanu și Iaru s-au ales cu accidentări la ultimul joc amical, Cristea e bolnav de varicelă (lipsește încă 2-3 săptămâni), iar Radu Barbu, accidentat la genunchi din ianuarie, probabil că se va antrena cu echipa doar de săptămâna viitoare.

Tehnicianul Laszlo „Gyuszi” Balint a declarat despre meciul de azi: „Am trecut de încă o perioadă de pregatire foarte lungă și grea, însă jucătorii au reacționat bine și cred că am ajuns la un tonus de competiție foarte bun. Pe băieți îi simt foarte montați, suntem nerăbdători să începem meciurile oficiale și să jucăm pe puncte. Cu toții, suntem conștienți de importanța jocului cu Rapid CFR Suceava. Va fi un meci foarte dificil, mai ales că pentru noi este primul din acest sezon de primăvară, iar Suceava e o echipă incomodă și imprevizibilă. Îi cunoaștem foarte bine pe adversari, îi respectăm, însă ne gândim doar la victorie! Chiar dacă avem câțiva jucători care vor lipsi de la acest meci, sunt convins că cei care vor intra pe teren se vor ridica la nivelul pretențiilor unui astfel de joc”.

CSUT, echipa probabilă: Stamatin – Dobrea, Șerban, Tatarciuc, Dumbravă – Brujan, Antoche – Lita, Pastor, Sorin Marin – Antal.

Sursa: Unirea Tărlungeni

Mihai Andries 12 Mar. 2014, 11:21 Campionat
Pe aceeași temă