Tănase: „Trebuie să continuăm pe aceeași linie”

Andrei Birta, Marius ANGHEL 14 Sep. 2014, 18:27 Campionat
Tănase:**

SC Bacău a reușit sâmbătă, la Dorohoi, prima victorie din campionat, 2-0 cu FCM. Echipa antrenată de Viorel Tănase a marcat câte un gol în fiecare repriză, prin Taban și Hurdubei, însă tehnicianul oaspeților și-ar fi dorit ca jucătorii săi să înscrie mai mult.

„Nu a fost un meci tocmai ușor, dar mă bucur că am reușit să blocăm punctele lor forte și aici mă refer la linia de atac. FCM Dorohoi are o echipă bună însă sunt fluctuații, sunt jucători care au evoluat numai în Liga a III-a și nu au constanță în evoluții, fapt pentru care suferă echipa. Dorohoiul are o echipă omogenă și va pune probleme multor alte echipe, mai ales pe teren propriu.

Am făcut un joc foarte organizat și am marcat primii după șutul de la distanță al lui Taban. Ne-am mai creat situații mari de gol, zic eu încă patru prin care puteam să ne desprindem, dar nu am făcut-o. Scorul trebuia să fie mai mare la pauză, dar până la urmă sunt mulțumit că am ieșit cu 1-0 de la pauză. Repriza a doua am început-o mai precipitați, cu oaspeții peste noi, după care am reușit să avem o posesie mai bună, să desfacem și să ne creem a doua situație de gol prin Hurdubei. A fost un joc bun făcut de noi, trebuie să continuăm pe aceeași linie, să nu facem o sărbătoare acum pentru că ne așteaptă un joc foarte greu, cu Brăila acasă și vreau să avem continuitate în rezultate și joc.”, a declarat pentru Dorohoi News, Viorel Tănase, antrenor principal al echipei SC Bacău.

După trei etape, SC Bacău a acumulat 4 puncte și se clasează pe locul 5 în Seria I, la egalitate cu CF Brăila, echipă pe care o va întâlni în runda următoare.

Foto: Andrei BIRTA
Video: DorohoiNews.ro
 

Andrei Birta, Marius ANGHEL 14 Sep. 2014, 18:27 Campionat
Pe aceeași temă