Tănasă: „Dacă nu câștigăm nici acum, să luăm o barcă și să ne ducem în larg”

Mihai Andries 17 Apr. 2013, 09:44 Campionat
Tănasă: „Dacă nu câștigăm nici acum,** să luăm o barcă și să ne ducem în larg

Numiți în funcțiile de antrenori într-un moment deosebit de dificil pentru Farul, care e cu un picior în Liga a 3-a, Ion Răuță și Bănică Oprea susțin, sâmbătă, primul lor examen oficial. „Marinarii” joacă în deplasare cu Dunărea Galați, în etapa a 22-a a competiției, iar dacă nu vor câștiga, oaspeții își atârnă la gât pietre de moară în lupta de la retrogradare. „Partida e capitală”, a spus Ion Răuță.

„E un meci decisiv, dar așa tot spunem de două etape. Important e să conștientizeze și jucătorii și să se mobilizeze exemplar. Dacă nu batem, să luăm o barcă și să ne ducem în larg, unde să ne gândim ce vom face”, a arătat președintele Farului, Neculai Tănasă, care a mai spus că, deocamdată, staff-ul tehnic al echipei nu va fi completat și cu alte persoane. Meciul Dunărea Galați (locul opt, cu opt puncte) – FC Farul (locul 13, ultimul, cu zece puncte) se joacă de la ora 11.00, iar oaspeții nu îi vor putea folosi pe Sg. Popescu, Buzea și Berti Nicola (toți suspendați). Accidentat în ultimul timp, Bumbac și-a revenit, iar antrenorii Farului speră și în recuperarea lui Birău, care s-a confruntat cu probleme medicale la meciul cu Rapid CFR Suceava, fiind schimbat cu Băjan.

Mucsi și Constantinescu au plecat!

După ce antrenorul Alin Artimon a plecat de la Farul, au părăsit echipa și doi dintre jucătorii sosiți în mandatul acestuia, Mucsi și Constantinescu. Alți doi fotbaliști aflați în aceeași situație, Fuchs și Birău, continuă însă la Constanța. Ion Răuță și Bănică Oprea vor fi cu ochii mari azi și pe juniorii republicani, la meciul amical cu prima echipă, programat de la ora 11.00, pe terenul principal al Farului.

 

Sursa: Ziua Constanța

Mihai Andries 17 Apr. 2013, 09:44 Campionat
Pe aceeași temă