Surpriză în Regie! Mulțescu jr. a ținut antrenamentul Sportului de ieri!

Mihai Andries 05 Apr. 2013, 04:00 Campionat
Surpriză în Regie!** Mulțescu jr. a ținut antrenamentul Sportului de ieri!

Evenimentele din curtea Sportului devin din ce în ce mai interesante pe zi ce trece. După ce miercuri Liga2.ro a aflat de intenția lui Ionuț Voicu de a părăsi echipa după meciul de sâmbătă ca urmare a nerezolvării problemelor existente la echipă, ieri a apărut o primă surpriză pentru jucătorii care au fost prezenți la antrenamentul Sportului. Astfel, de pregătirea acestora s-a ocupat Cătălin Mulțescu, cel care s-a mai ocupat de destinele echipei a doua în istoria recentă a satelitului.

(Re)Vine și Timofte!

Gura târgului spune că acesta va fi prezent și pe bancă la meciul de sâmbătă cu Unirea Slobozia, însă nu o va face de unul singur. Astfel, din informațiile pe care le avem la această oră, se pare că în Giulești stafful tehnic al Sportului va fi alcătuit din Daniel Timofte și Cătălin Mulțescu, care au mai lucrat împreună la gruparea din Regie. Această mișcare lasă de înțeles că Ionuț Voicu nu va mai apuca să bifeze cel de-al patrulea meci ca principal al „studenților”.

După cum spuneam mai sus, meciul cu Unirea Slobozia va avea loc tot în Giulești, partida urmând a începe de la ora 11. La ora scrierii acestui articol, pe siteul CCA nu a fost publicată încă brigada de arbitri care va oficia acest meci, fiind anunțat doar numele observatorului, Vasile Filimon din București

 

Articol și foto de Mihai ANDRIEȘ

Mihai Andries 05 Apr. 2013, 04:00 Campionat
Pe aceeași temă