Surdu nu renunță la banii de la Rapid: „Pentru aia am muncit, pentru aia am fost înjurat!”

Mihai Andries 12 Nov. 2013, 12:39 Campionat
Surdu nu renunță la banii de la Rapid:**

Rapid mai are 10  zile pentru a-și rezolva problemele. Pe 22 noiembrie, planul de reorganizare al clubului urmează să fie aprobat de Tribunal. Unul dintre jucătorii care au de recuperat bani de la Rapid este Romeo Surdu. Atacantul  mai are de recuperat circa 952.329 lei, din care 408.141 de lei salarii, iar restul compensații salariale care sunt trecute la datorii ca și chirografari și nu vrea să renunțe la niciun cent. Așa cum ProSport a anunțat în ediția de luni, fotbaliști precum Surdu și Apostol pot duce clubul la faliment dacă nu își dau acordul în privința planului de reorganizare.

„Cum să renunț la bani? Pentru aia am muncit, pentru aia am fost înjurat, nu am cum să renunț la acei bani? Sunt dispus să fac orice concesie, dar să fiu plătit. Până la urmă, de asta am fost dat afară. Mi-a fost reziliat contractul și nu m-am ales cu niciun ban pe un an de zile”, a declarat Romeo Surdu la Digi Sport.

Ajuns acum la FC Brașov, Surdu crede că vina pentru situația clubului giuleștean o poartă foștii conducători.

„Din cauza mea a intrat Rapid în impas? Păi au fost care au câștigat 4-500.000 de euro și nu au avut nicio performanță. Cu mine, de bine, de rău, au intrat în grupele Europa League, au jucat o finală de Cupă și după aceea s-a distrus, pentru că așa s-a vrut de sus”, a mai spus Surdu.

1 milion de euro este suma datoriilor față de foștii și actualii jucători

Mihai Andries 12 Nov. 2013, 12:39 Campionat
Pe aceeași temă