Suporterii utiști l-au apostrofat pe arădeanul Ionuț Popa, însă antrenorul timișorenilor nu pune la suflet: „Nu mă supăr pe ei, îi apreciez”

Marius ANGHEL 16 Jun. 2017, 15:24 Campionat

Dincolo de imensa miză a promovării în Liga 1, fanii „Bătrânei Doamne” au mai avut o țintă în meciul retur al barajului. Ea a răspuns la numele de Ionuț Popa, antrenorul arădean al celor de la ACS Poli Timișoara, de trei ori antrenor și la UTA în ultimii 25 de ani.

În special galeria, ce i-a dedicat și un banner cu mesajul „Domn’ profesor, faci circ de pomană / Ai rămas îmbrăcat în ‘haina de blană'”, dar și restul spectatorilor l-au înjurat fără menajamente pe Ionuț Popa, care le-a zâmbit ironic în timpul meciului. Spre finalul jocului, în minutul 82, o petardă aruncată de fanii arădeni a explodat chiar lângă Ionuț Popa, care, surprins, s-a speriat, spre deliciul celor care au făcut acest gest limitat și au atras aplauze din tribună.

Apoi, la final, când salvarea de la retrogradare a echipei sale era pecetluită, „principalul” polist a dat-o la pace. „Și dacă mă înjură spectatorii, și dacă nu, eu tot cu UTA țin. Și lor le place ce fac eu cu ei, dar și mie îmi place la nebunie când aud corul acela magic. Am văzut și mesajul, a fost o lucrătură fantastică cu haina de blană, că nici acum nu știu de unde a apărut denumirea. Dar, eu nu mă supăr pe ei, îi apreciez. După cheful de la Timișoara, vreau să merg la prietenul meu Colin la PUB să beau bere. Țin cu UTA, dar cu sufletul sunt la Timișoara. Mi-ar fi amândouă soții, că eu nu sunt curvălău. Eu sunt pinguin, le-aș ține pe amândouă”, a spus Ionuț Popa.

Mergând mai departe, tehnicianul susține că: „Toți timișorenii se mândresc cu mine acum, dar se mândresc și cei de aici cu mine, că sunt arădean.  Toată presa m-a anunțat că voi fi antrenorul anului, ar fi o satisfacție extraordinară. Să pornești cu -14 puncte, să nu câștigi în primele etape, iar după aceea să joci semifinală de Cupa României și finala Cupei Ligii e ceva”.

Sursa: Sport Arad
Foto: Ciprian PETCUȚ

Marius ANGHEL 16 Jun. 2017, 15:24 Campionat
Pe aceeași temă