„Suntem puțin descumpăniți”. CS Balotești a rămas fără elan la Mioveni

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 26 Mar. 2017, 11:31 Campionat

CS Balotești reușise în 2017, cu un nou antrenor principal pe banca tehnică, să obțină trei rezultate pozitive consecutive (2-0 cu Foresta, 1-1 cu Dacia Unirea și 3-1 cu Metalul Reșița), chiar patru dacă punem și victoria la „masa verde” cu CSM Râmnicu Vâlcea și să se distanțeze la zece puncte de ultima clasată Metalul Reșița, scăpând astfel de grija retrogradării. Sâmbătă însă, în etapa a 26-a, gruparea ilfoveană a clacat pentru prima dată în acest an și a pierdut la scor de neprezentare la CS Mioveni.

Echipa lui Augustin Călin a rămas însă la acceași diferență de puncte față de ultima clasată, însă antrenorul consideră că înfrângerea de la Mioveni e mult prea dură față de cum a decurs jocul. CS Mioveni a deschis scorul destul de târziu, în minutul 41, prin fundașul Ionuț Stoica, și s-a desprins pe final, prin golurile lui Marius Galan (80) și Marius Staicu (85). Totuși, echipa argeșeană a controlat autoritat meciul, a avut o bară încă din minutul 10, la lovitura cu capul a lui Ionuț Stoica, și a ratat alte ocazii de a înscrie, însă portarul Iordan a salvat în mai multe rânduri.

„Noi ne doream ca această înfrângere să vină cât mai târziu. Suntem puțin dezamăgiți de rezultat. 3-0 totuși mi se pare un rezultat cam dur. Adversarul merită victoria, nu neg asta, dar totuși rezultatul mi se pare cam dur, iar ultimele două goluri au venit în ultimele zece minute, când noi ne-am deschis mai mult și am forțat egalarea. Chiar am ajuns de două ori în fața porții adverse și am creat ocazii foarte clare, dar, din păcate, nu am reușit să marcăm și ne-au prins ei pe contre”, a spus, pentru IlfovSport, antrenorul Baloteștiului.

Augustin Călin este mulțumit de atitudinea jucătorilor săi din meciul cu CS Mioveni, nu are ce să le reproșeze și speră ca în următorul meci să arate că au învățat din greșeli. „Am întâlnit o echipă foarte bună, puternică, cu jucători valoroși, cu un antrenor foarte bun. Suntem puțin descumpăniți, dar sperăm să ne remontăm moralul și să fim pregătiți pentru meciul cu Brașov. Vreau să învățăm din greșelile pe care le-am făcut în meciul cu Mioveni și să profităm și de faptul că jucăm pe teren propriu. Atitudinea jucătorilor a fost bună, nu am ce să le reproșez. Fiecare a dat maximum și a încercat să câștige. Atât s-a putut în acest moment. Au fost mâhniți că nu au câștigat, dar atmosfera este bună, rămânem încrezători”, a mai spus Călin, care este la prima experiență ca antrenor în Liga 2.

În meciul cu CS Mioveni, Augustin Călin a utilizat următorii jucători: Iordan – Flămânzeanu, P. Ioniță (Val. Niculae 59′), Cl. Herea (cpt.), Marciuc, C-tin Dedu, Mirescu, Antoche (Dicu 72′), A. Gojnea, Eug. Nica, M. Neagu (Val. Andrei 66′). Au rămas pe banca de rezerve: Fulga – Andr. Răuță, N. Filip și Rontea.

CS Balotești e penultima clasată în Liga 2, pe locul 15, cu 23 de puncte acumulate în 23 de meciuri desfășurate în 26 de etape. În weekendul viitor, ilfoveni joacă pe teren propriu, sâmbătă, de la ora 11:00, cu FC Brașov.

Foto: Gazeta de Mioveni

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 26 Mar. 2017, 11:31 Campionat
Pe aceeași temă