„Suntem în proporție de 90% promovați”. Timișorenii au avut parte de un „tratament” special în Oltenia

ACS Poli a învins de această dată pe terenul lui FC Olt, scor 1-0. În ciuda faptului că gazdele și-au creat câteva ocazii importante, „secundul” timișorenilor, Octavian Benga, care i-a ținut locul lui Dan Alexa, suspendat, la întâlnirea cu presa de după joc, a considerat că echipa sa a controlat jocul și că diferența putea fi mai mare.

În urma succesului de ieri din runda a patra a play-off-ului, alb-negrii și-au păstrat avansul de zece puncte față de locul 2, ocupat acum de Metalul Reșița. „A fost o victorie pe un teren greu, cei de la FC Olt sunt foarte greu de învins, nu numai acasă, ci și în ultimele meciuri. Au avut, dacă nu mă înșel, doar o înfrângere în ultimele opt jocuri. Eu zic că am controlat meciul de la un capăt la altul, ați văzut ce ocazii mari am ratat. Am avut trei șanse mari, eu zic că scorul trebuia să fie mai mare. Per total, am dovedit că suntem cea mai bună echipă a seriei. Consider că suntem în proporție de 90% promovați. Am arătat și azi că suntem o formație peste nivelul ligii a doua. Dacă eram mai atenți, scorul era mai mare, eu cred că era 3-0 sau 4-0 pentru noi. Am controlat jocul, am avut o posesie mai bună decât adversarul, am arătat că suntem o echipă mai sigură”, a declarat Octavian Benga.

„Principalul” Dan Alexa își va ispăși ultima etapă de suspendare la partida cu reșițenii din weekend-ul următor.

Timișoara, înjurată de olteni

La fel ca în alte ocazii, echipa bănățeană „s-a bucurat” de jigniri în cor din partea publicului local. Oficialii lui ACS Poli s-au arătat contrariați că, fără un motiv exact, spectatorii de la Slatina au început să scandeze trivialități la adresa „Orașului Revoluției”. „Nu am să pricep niciodată fascinația unor oameni din alte locuri întru înjurarea în cor a Timișoarei. Și totuși, de ce ne înjurați? Fiindcă în 1989 de aici a pornit o Revoluție pentru ca voi să puteți răcni în mod liber? Fiindcă suntem printre cei mai mari contribuitori la bugetul de stat? Fiindcă avem cea mai bună conexiune din lume la internet? Warum?”, a scris Levente Balint, ofițerul de presă al clubului, pe pagina sa de Facebook.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Sport9)

Pe aceeași temă