„Sunt vinovat că nu am lăsat echipa să dispară”

Mihai Andries 25 Mar. 2013, 17:18 Campionat

Sportul Studențesc îș continuă aventura în Liga a II-a în ciuda problemelor existente la club, fiind la un pas să culeagă primul punct din retur, dar șutul superb al lui Udrea, din minutul 87 al meciului cu Buftea, a împiedicat echipa lui Ionuț Voicu să facă surpriza. Lipsit de aportul veteranilor, aflați în tribune cu cătușe la mâini în semn de protest, antrenorul bucureștenilor a trimis în teren cam aceeași formulă ca și în meciul anterior, efectuând doar trei schimbări. Cea mai importantă a fost apariția între buturi a internaționalului de juniori Vâlceanu, care a fost adus special pentru acest meci din cantonamentul naționalei Under 18, acolo unde se pregătea pentru al doilea amical cu naționala similară a Statelor Unite. În plus, Alexandrescu l-a scos din primul 11 pe fundașul stânga Simerea, în timp ce Vlad și-a făcut loc la mijloc în locul lui Ionuț Radu

„Am încercat să salvez Sportul de la moarte și acum sunt înjurat de veterani”

Tehnicianul Sportului a fost relativ mulțumit de rezultatul meciului, ținând cont de lotul avut la dispoziție, însă s-a declarat dezamăgit de comportamentul veteranilor, care refuză în continuare să se antreneze sau să joace pentru echipă.

„Erau toți afară pe teren, îmbrăcați de stradă. Ce să îi mai întreb eu dacă vor să joace. Era clar că nu au de gând. Cum am apărut la stadion au început să mă înjure și să mă ia peste picior. M-au întrebat ce caut acolo și de ce nu îmi văd de treaba mea . Le-am spus de la început să aibă răbdare că în maxim 10 zile se va lămuri cumva situația, într-un fel sau altul, dar văd că nu îi interesează” ne-a declarat Voicu.

Tehnicianul Sportul nu înțelege ce au jucătorii cu el și de ce sunt porniți împotriva lui, în condițiile în care le-a explicat că nu are nimic cu ei și le înțelege situația. „S-au dus în tribună și au început să mă înjure de acolo. Când am venit la echipă, am vorbit cu ei, le-am spus că îi înțeleg, dar că nu știu tot adevărul, pentru că nu îmi spune nimeni toate aici și nu vreau să mă pronunț până nu am toate informațiile.
Se pare că sunt vinovat că nu am lăsat echipa să dispară. Probabil că își doreau să se desființeze echipa pentru ca ei să fie liberi și eu le-am stricat apele. Acum se răzbună pe mine și mă înjură”
s-a plâns acesta

„Dacă nu se rezolvă, plec și eu”

Dialogul cu Ionuț Voicu s-a încheiat cu un avertisment:  „Să mai tragem speranță că se va rezolva ceva. Eu am venit aici cu promisiunea că se va rezolva situația. Dacă nu se rezolvă, voi pleca și eu și asta e. Măcar eu sunt cu conștiința împăcată, că am încercat să mențin în viață un club de tradiție și nu l-am lăsat să moară ca un gunoi.”

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ
Foto: Mihai TROFIN

Mihai Andries 25 Mar. 2013, 17:18 Campionat
Pe aceeași temă