Sunt la un pas de 1300 de euro!

22 May. 2009, 09:49 Campionat
Sunt la un pas de 1300 de euro!

Orădenii (în albastru) spun că sunt favoriți la jocul de sâmbătă cu „U” și vor să bată echipa lui Dorinel pentru a debloca primele restante.

Bihorenii s-au pregătit asiduu înaintea partidei cu „șepcile roșii”. Au închis ultimele două antrenamente de frică să nu fie spionați și spun că au făcut-o pentru a mai scăpa de tensiune.

„Este o presiune mai mare decât la alte meciuri pentru că suntem la , iar dacă pierdem putem intra în hora retrogradării”, se teme secundul Mircea Fodor, care privește însă de sus echipa clujeană și spune că Dorinel Munteanu nu poate face minuni. „Dacă era o echipă extraordinară nu ajungea pe locul unde este acum. Este o echipă valoroasă doar prin numele jucătorilor. Nici dacă ar intra Dorinel Munteanu nu cred că ar putea decide un joc. Are și el o vârstă”, este de părere Fodor.

Bihorenii vor fi puternic motivați și din punct de vedere financiar. Sunt la trei puncte de râvnitul loc 6, care le-ar debloca primele din retur. Pentru cele cinci victorii pe teren propriu și egalul de la UTA, un titular din echipa lui Zoltan Vig ar trebui să încasese 1.300 de euro. Primele orădenilor sunt de 200 de euro pe victorie acasă și 100 de euro un punct în deplasare. 

 

Articol scris de Nicolae Mihalcea

22 May. 2009, 09:49 Campionat
Pe aceeași temă