„Sunt foarte mulțumit de evoluția echipei”

05 Apr. 2012, 18:58 Campionat

Iosif Rotariu a debutat la cârma bihorenilor în derby-ul de tradiție cu UTA, iar la final avea să recunoască superioritatea arădenilor. Fostul internațional a remarcat însă și ce a găsit pozitiv în echipa lui, afirmând apoi că-i ține pumnii fostului său coleg Roli Nagy să ajungă în prima ligă cu UTA.

„UTA are în componență câțiva jucători experimentați, ca Hidișan și Mara, iar acest lucru a făcut diferența. Dar eu sunt foarte mulțumit de evoluția echipei, per ansamblu am jucat de la egal la egal cu UTA, câteodată și mai bine. Am avut câteva ocazii clare, dar când ești jucător tânăr ai flucutații și la execuții. Felicit echipa UTA, pe prietenul meu Roli Nagy, le doresc să prindă locul 3, cine știe ce se întâmplă la Federație, orașul Arad merită, la fel și echipa, după cum a jucat azi, să fie în Liga 1″, a declarat Iosif Rotariu.

Timișoreanul a afirmat că adevărata luptă a sa împreună cu orădenii începe din viitoarea stagiune: „Eu am venit, deocamdată, la rugămintea domnului Marius Vizer pentru a evalua lotul. Abia din vară vom încerca să promovăm. Voi vedea fiecare jucător cum se comportă. Spre suprinderea mea, chiar de la acest prim meci am văzut câțiva de reală perspectivă care, cred eu, vor ajunge să joace în Liga 1”.

Sursa: Sport Arad
Foto: Sergiu Daniel GIURGIU

05 Apr. 2012, 18:58 Campionat
Pe aceeași temă