Șunda: „Nimănui nu îi va fi ușor cu Săgeata!”

13 Aug. 2009, 15:30 Campionat
Șunda:** „Nimănui nu îi va fi ușor cu Săgeata!

Aurel Șunda a preluat în această vară pe Săgeata Stejaru, echipă ce în urmă cu doi ani evolua în Liga a IV-a. Tehnicianul este încrezător în șansele echipei sale și spune că Săgeata poate face multe surprize în acest campiionat.

 

„Sunt bucuros că am ajuns la o echipă ce încearcă să facă performanță. În această regiune două echipe ies în prim plan, Delta Tulcea și Farul însă sperăm ca în scurt timp și noi să fim la fel de cunoscuți. Nu avem o istorie sau un palmares deosebit, în urmă cu doi ani echipa era în Divizia D însă acum am ajuns să ne luptăm cu echipe care au tradiție chiar și în Liga I”, a declarat Șunda.

 

Săgeata Stejaru se prezintă la startul campionatului cu o echipă din care mai fac parte doar patru jucători din formația care a promovat.

 

Acest lucru a fost punctat și de Șunda care a spus: „În perioada scurtă de la promovare am încercat să formăm o echipă pentru acest nivel. Am adus 17 jucători noi și patru au rămas din vechea garnitură. Sper ca munca pe care am depus-o să ne aducă satisfacții cât mai repede. În ceea ce privește obiectivul acesta este menținerea în Liga a II-a și nu numai atât. Vrem să avem o evoluție bună și la finalul sezonului să ocupăm un loc cât mai bun. În ceea ce privește adversarii, fiecare este un pericol pentru noi. Toată lumea va veni la Stejaru pentru a obține toate punctele dar cred că avem o echipă foarte bună și nimeni nu va câștiga ușor pe terenul nostru”.

 

Căpitanul celor de la Săgeata, Alin Paleacu, nu cunoaște foarte bine adversarele dar crede că obiectivul poate fi atins.

 

„Seria în care evom juca nu o cunosc dar la prima vedere mi se pare o serie mult mai grea. Sper ca la finalul sezonului obiectivul să fie atins și să ocupăm o poziție cât mai bună. Am vnit la Stejaru mai mult pentru domnul Șunda alături de care am mai lucrat mult timp. Avem o echipă cu jucători noi și destul de valoroși eu am încreedere că ne putem atinge obiectivul”, a spus Paleacu.
 

Vicepreședintele Donchi Puflene dorește să aducă la Stejaru o echipă din Liga I.


„Am creeat condițiile necesare pentru ca echipa să nu aibă nici un fel de probleme. Orice formație își dorește să ajungă cât mai sus dar momentan noi nu ne gândim la Liga I. Vrem ca în Cupa României să ajungem cât mai departe și să aducem la Stejaru o formație din primul eșalon”, a declarat oficialul celor de la Săgeata.

 

Bugetul echipei este asigurat de șapte finanțatori însă majoritatea banilor vin din abonamente. Săgeata Stejaru are 150 de abonați care plătesc pe sezon două mii de dolari. 
 

 

articol scris de Cristian BANCIU

13 Aug. 2009, 15:30 Campionat
Pe aceeași temă