Șumudică: „Este un mare risc ca Rapid să piardă promovarea pe teren”

Marius ANGHEL 26 Mar. 2014, 23:52 Campionat
Șumudică:**

Marius Șumudică, antrenorul echipei Concordia Chiajna, a spus, în studioul emisiunii „Fotbal Club” de la Digi Sport, de ce crede el că ideea ca Viorel Moldovan să devină finanțatorul echipei nu i se pare una tocmai bună. Fostul antrenor al Rapidului mai crede că alb-vișinii pot rata promovarea din cauza problemelor interne.

„Viorel este un băiat cam coleric așa, care transmite mereu ceva de pe margine, așa cum sunt și eu. Bine, și Giuleștiul te face să fierbi. Eu cred însă că în viață este bine să ai drumul tău. Nu să treci de la antrenor, la director sportiv, apoi la președinte și tot așa. Nu mai ai identitate dacă tot treci dintr-o parte în alta, nu mai esti respectat.

Eu cred că va face treabă bună la Rapid, dar aceste discuții nu fac bine echipei, care iată se chinuie pe teren. Rapid a făcut egal la Clinceni, echipă care a bătut afară, apoi, au pierdut ambele partide cu Unirea Slobozia. Este un mare risc ca Rapid să piardă promovarea pe teren”, a spus Șumudică la Digi Sport.

VEZI înregistrarea VIDEO cu opinia lui Șumidică

Chestionat dacă ar accepta să revină la Rapid cu Viorel Moldovan finanțator, chiar și-n liga a doua, Șumudică a replicat: „M-aș duce la Rapid și-n liga a patra cu Viorel Moldovan patron. Rapid este echipa unde m-am realizat ca jucător, unde ca antrenor am trăit cele mai frumoase clipe.”

Marius ANGHEL 26 Mar. 2014, 23:52 Campionat
Pe aceeași temă