Sucevenii s-au întors cu un punct din „bătălia” de la Balotești. Costel Ilie: „M-am bucurat să văd o schimbare de atitudine a jucătorilor”

Marius ANGHEL 07 Mar. 2016, 14:54 Campionat
Sucevenii s-au întors cu un punct din

Sâmbătă, în etapa cu numărul 20 din Liga a II-a de fotbal, Rapid CFR Suceava a obținut primul punct din acest an, după remiza albă, scor 0-0, de pe terenul celor de la CS Balotești. Deși la mijlocul săptămânii trecute gruparea suceveană nu avea bani pentru această deplasare, până la urmă conducerea clubului a găsit o soluție pentru transport, cazare și masă, și astfel a evitat să piardă meciul cu 0-3 și să primească alte sancțiuni din partea federației.

Chiar dacă au evoluat pe un teren greu, după ploile căzute în ultimele zile, rapidiștii s-au adaptat la aceste condiții și au făcut un joc bun în care și-au creat mai multe ocazii, dar nu le-au fructificat cu gol. Mircea Negru a ajuns târziu la o minge centrată excelent, iar mai apoi Ionuț Plămadă a șutat foarte bine, dar pe centrul porții adverse. Mircea Negru a mai avut o șansă, după un balon centrat de Apostol, dar după o preluare foarte bună și-a prelungit mingea prea mult. Una din cele mai mari ocazii ale sucevenilor i-a aparținut lui Golofca, jucător ce a rămas singur cu portarul, a reușit să-l întoarcă și să șuteze, dar balonul a fost scos cu un ultim efort de pe linia porții de un apărător advers. Mai mult, în prima repriză, sucevenii au cerut penalty la un fault în careu asupra lui Ionuț Plămadă, dar arbitri nu au dat nimic.

„Ne-am adaptat foarte bine la terenul greu, am controlat jocul și-mi pare rău că nu l-am câștigat. Față de ultimul meci m-am bucurat să văd o schimbare de atitudine a jucătorilor, ce și-au dorit și au jucat să câștige această partidă, dar, din păcate, n-a fost să fie, în ciuda multelor ocazii pe care ni le-am creat. Totuși este un punct bun pentru moralul echipei, înaintea meciului dificil de miercuri, în care sper să dăm totul pe teren și să câștigăm, pentru a sparge acest ghinion cu care s-a confruntat echipa în ultimele meciuri”, a explicat antrenorul Costel Ilie.

Rapid CFR Suceava a început meciul de la Balotești cu un prim 11 format din: Hânțescu, Bălan, Dudea, Velescu, Semeghin, Sfrijan, Aieroaie, Golofca, Plămadă, Bâgu și Mircea Negru, pe parcurs intrând în teren și Apostol, Tudorache și Gheorghiciuc.

Miercuri, într-o etapă intermediară, Rapid CFR Suceava va juca pe Areni, de la ora 15.00, în compania Farului din Constanța, în timp ce Bucovina Pojorâta va primi vizita ultimei clasate, Ceahlăul Piatra Neamț. 

Sursa: Monitorul de Suceava

Marius ANGHEL 07 Mar. 2016, 14:54 Campionat
Pe aceeași temă