Sucevenii nu se lasă doborâți de probleme! Au scos un punct și la Galați

Marius ANGHEL 19 Sep. 2013, 12:38 Campionat

În ciuda problemelor financiare cu care se confruntă clubul, fotbaliștii Rapidului au dat dovadă de caracter și au obținut a doua remiză consecutivă în deplasare în acest debut de sezon. Sucevenii au încheiat nedecis, scor 1-1, partida susținută cu Dunărea Galați, iar dacă erau puțin mai atenți, se puteau întoarce acasă chiar cu toate cele trei puncte.

Prima repriză a aparținut „ceferiștilor”, care au și izbutit să deschidă scorul în minutul 15, din penalty, prin Ionesi, în urma unui henț comis în propria suprafață de pedeapsă de Șomodean. Alb-vișiniii au tratat cu superficialitate în minutul 30 o fază simplă la mijlocul terenului, iar gazdele au recuperat rapid balonul, iar C. Neagu a restabilit egalitatea.

Partea secundă a fost mult echilibrată, însă tot sucevenii au trecut primii pe lângă gol prin Căinari, al cărui șut de la 20 de metri a nimerit transversala. Gălățenii au ripostat prin Istrate, care a ratat de puțin ținta cu o lovitură de cap. Rapidistul Negru a fost însă foarte aproape să dea lovitura pe secvențele de final, când a trimis balonul milimetric pe lângă poarta apărată de Olaru.

Așadar debut de sezon nesperat de bun pentru fotbaliștii pregătiți de Marin Barbu, care așteaptă plini de încredere meciul de sâmbătă cu ACS Berceni, primul programat pe Areni în acest sezon.

DUNĂ‚REA GALAȚI
RAPID CFR SUCEAVA
1-1

C. Neagu ”30 / Ionesi ”17 – pen.

Bg. Olaru – L. Radu, Șomodean, Hristian, Sorin Cucu (cpt.) – Chebac, Stelian Cucu, V. Florea (Moise ”64) – Gohoreanu (Cenk ”69), Istrate (Drăgan ”80), C. Neagu
Antrenor: Ion Balaur

Pascal – D. Bălan (Golofca ”46, D. Cristescu ”75), Fl. Plămadă (cpt.), Sava, Semeghin – C. Lincă (Fedorovici ”90+1), Velescu, V. Stănescu, Căinari – M. Negru, Ionesi
Antrenor: Marin Barbu
 

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 19 Sep. 2013, 12:38 Campionat
Pe aceeași temă