Sucevenii acuză arbitrajul după înfrângerea de la Berceni. „Totul a fost contra noastră. Cred că dacă dădeam patru goluri s-ar fi făcut în așa fel încât să primim cinci”

Marius ANGHEL 19 May. 2016, 22:33 Campionat
Sucevenii acuză arbitrajul după înfrângerea de la Berceni.**

Rapid Suceava s-a întors fără puncte din deplasarea de la Berceni. Gazdele s-au impus în cele din urmă cu scorul de 3-1, însă la final, sucevenii, prin vocea antrenorului-jucător Daniel Bălan, au criticat în termeni duri maniera de arbitraj a brigăzii formate din Laurențiu Ionașcu (Buzău), Vasile Dan Popescu (Buzău) și Florin Liviu Burlacu (Urziceni).

„Ce-am pățit la Berceni, rar mi-a fost să trăiesc în fotbal. Nu am făcut un meci rău, am încercat să jucăm fotbal, însă din păcate totul a fost contra noastră. Cred că dacă dădeam patru goluri s-ar fi făcut în așa fel încât să primim cinci. Am avut penalty la Golofca la scorul de 0-0 și nu ni s-a acordat, iar golul al doilea al ilfovenilor a fost marcat dintr-un ofsaid flagrant. Arbitrii au tolerat jocul dur al gazdelor, cel mai șifonat ieșind Semeghin, care este plin de sânge după ce a fost lovit cu crampoanele în burtă. Și astea sunt doar câteva din fazele în care am fost dezavantajați. Este păcat de munca băieților și de efortul pe care l-au depus. A fost un arbitraj rușinos, care poate avea drept efect retrogradarea echipei noastre”, a declarat la sfârșitul meciului Daniel Bălan.

Pentru ACS Berceni au marcat C. Mihai (25), M. Neagu (47), Fâșie (81), reușita sucevenilor purtând semnătura lui Negru, în minutele de final.

ACS Berceni a jucat în alcătuirea Stoian – E. Nicu, Rusu, Cioranu, Andr. Radu, M. Neagu, Al. Radu, Cană, C. Mihai, Pădurețu, Fâșie. Au mai intrat: Ion, Stavarache și Niță.

Rapid a evoluat în formula Niga – Bălan, Aeroaiei, Sfrijan, Semeghin – Gheorghiciuc, Apostol, Dănilă, Golofca – I. Plămadă, Negru. Au mai intrat: Boiciuc, Bîgu și Mateciuc.

Clasament play-out Seria I:

1.     Gloria Buzău     7     5     0     2     15-8     28 pct.
2.     CS Balotești     7     4     3     0     13-4     26    
3.     ACS Berceni     7     3     1     3     14-10     24   
4.     Rapid CFR Suceava     7     3     1     3     14-13     21  
5.     Bucovina Pojorâta     7     3     1     3     12-12     17   
6.     Ceahlăul Piatra Neamț     7     0     0     7     0-21     5

*locul 3 joacă un baraj de menținere cu cealaltă clasată pe locul 3 în play-out-ul Seriei a II-a
** locurile 4, 5 și 6 retrogradează în Liga 3

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 19 May. 2016, 22:33 Campionat
Pe aceeași temă