Strătilă s-a săturat de Liga 2 și vrea să promoveze cu UTA. „Ar fi o bucurie mai mare decât atunci când am ajuns la echipa națională”

Marius ANGHEL 14 Jun. 2017, 19:41 Campionat
Strătilă s-a săturat de Liga 2 și vrea să promoveze cu UTA.**

Cu golul său din repriza a doua a meciului tur al barajului de promovare/menținere în Liga 1, dintre ACS Poli și UTA Bătrâna Doamnă, încheiat cu scorul de 2-1, mijlocașul Sorin Strătilă îi ține pe arădeni în calculele pentru accederea în primul eșalon. Utiștii au nevoie de o victorie cu 1-0 sau la două goluri diferență pentru a nu ajunge la loviturile de departajare.

„Mă bucur foarte mult că am putut ajuta echipa și am înscris pentru a avea șanse în retur. Sper să fie de folos golul. Anul trecut, cu golul de la Călărași, am ajuns în situația în care puteam promova, dar a trebuit să mai jucăm un baraj. Sper ca suporterii să fie lângă noi, doar așa vom reuși”, a spus Strătilă în cadrul conferinței de presă.

La UTA încă de când echipa evolua în Liga 3, în urmă cu trei ani, Sorin Strătilă speră, în sfârșit, să joace alături de alb-roșii în Liga 1, în noul sezon. „Fiecare din echipă își dă seama de ce șansă poate să aibă, suntem la 90 de minute de un pas foarte mare. Îmi doresc foarte mult să promovez. Am venit aici când echipa era în Liga a 3-a și lumea spunea că uite unde a ajuns Strătilă. Le-am răspuns că am ajuns la Campioana Proviniciei. Repet, îmi doresc foarte mult să promovăm, să știu că am făcut ceva. Dacă am reuși, ar fi o bucurie mai mare decât atunci când am ajuns la echipa națională”, a mai declarat Strătilă.

În tur, ACS Poli a câștigat la Timișoara cu 2-1 meciul cu UTA, cu golurile lui Pedro Henrique și Gabriel Cânu, respectiv Sorin Strătilă. Partida retur se joacă joi, de la ora 17:30, pe stadionul „Otto Greffner” din Șiria.

Foto: UTA Media Design

Marius ANGHEL 14 Jun. 2017, 19:41 Campionat
Pe aceeași temă