„Știu să pierd, nu am venit de la Real Madrid.” Călin Cojocaru e convins că ACS Poli își va reveni și va face un meci bun cu Petrolul

Marius ANGHEL 16 Nov. 2018, 15:12 Campionat

ACS Poli are un nou meci foarte greu în campionatul Ligii 2, după ce în precedenta etapă a pierdut cu 5-0 la Pitești, cu FC Argeș, iar în ultimele 13 etape a obținut doar un punct. De data aceasta, echipa antrenată de Călin Cojocaru joacă acasă, cu Petrolul Ploiești, sâmbătă, de la ora 13:00, un meci în care timișorenilor le mai revin din absenții din ultima perioadă. Rămâne incertă prezența noului transfer Charles Ankomah, din cauza documentelor.

Vor lipsi în continuare accidentații Dusan Ivanov sau Rudolf Avaro, dar revin Melinte, Haruț, Codrea, Bîrnoi și Motreanu. Clubul alb-violet a renunțat la a-l aduce acum pe Mircea Stupu, iar pentru Charles Ankomah se mai așteaptă documentele.

Călin Cojocaru rămâne totuși încrezător înaintea meciului cu Petrolul, a treia clasată din Liga 2. „Ne așteptă un meci dificil, cu o echipă de tradiție, una care aspiră la prima ligă. Revin și Marinescu și Cazan, doi jucători buni, dar eu am încredere în băieți și sunt convins că mâine vom face un meci bun. Revin în mare parte toți jucătorii care au absentat la partida de la Pitești. Ne-am pregătit bine săptămâna acesta, am avut o atitudine bună. Sunt convins că vom face un meci bun”, a declarat antrenorul secund din acte al timișorenilor.

Cojocaru spune că a acceptat rezultatul de la Pitești. Din cele cinci jocuri rămase de disputat anul acesta, încă nu își face calcule pentru câte puncte ar putea lua echipa. „Vreau să fim, în primul rând, realiști. Nu e ușor să pierzi cu 5-0. Dar știu să pierd, nu am venit de la Real Madrid. E o situație dificilă din punct de vedere sportiv. În rest, din celelalte puncte de vedere, nu este o situație așa grea cum se vorbește. Îmi place să iau fiecare meci în parte, nu vreau să ne gândim la celelalte, să le sărim și să nu facem nimic după aceea”, a mai spus Cojocaru.

După 16 etape, ACS Poli are doar 5 puncte și e în continuare pe locul 19, la egalitate cu ultima clasată. Cu 35 de puncte, de șapte ori mai multe, Petrolul e pe locul 3. Meciul direct dintre cele două echipe are loc sâmbătă, de la ora 13, pe stadionul Electrica din Timișoara.

Articol scris de Anda DELIU

Marius ANGHEL 16 Nov. 2018, 15:12 Campionat
Pe aceeași temă