Stângă: „UTA a crezut până la final și ne-a dat emoții”

Marius ANGHEL 13 Oct. 2013, 16:48 Campionat
Stângă:** „UTA a crezut până la final și ne-a dat emoții

Șase puncte, trei goluri marcate, niciunul primit, este bilanțul lui Ovidiu Stângă în cele două meciuri disputate în campionat, ambele pe teren propriu. În ciuda faptului că echipa sa a avut 2-0 încă de la pauză, fostul mijlocaș s-a consumat pe margine până la ultimul fluier al lui Dragoș Istrate.

„Așa se întâmplă, când ratezi, ai emoții până în minutul 90. UTA a crezut până la final în șansa ei, ne-a pus probleme și trebuie felicitați pentru asta. Dar, până la urmă  rămân cele trei puncte și faptul că încetul cu încetul urcăm în clasament. Ne propunem să câștigăm și etapa următoare, la Motru, nu ne mai putem permite să facem pași greșiți dacă vrem să ne atingem obiectivul promovării. Totuși, mai e mult până departe, e un campionat lung, nu putem vorbi acum nici măcar de play-off”, a afirmat fostul fotbalist al celor de la PSV Eindhoven.

Tehnicianul „juveților” l-a lăudat pe omul meciului, dar mai spune că începe să-și cunoască cu adevărat elevii pe care îi pregătește doar de două săptămâni. „Ferfelea e deja un jucător reprezentativ pentru noi, cu sclipiri. Ne bucurăm că-l avem alături de noi. Cu Satu Mare nu prea cunoșteam lotul, acum a fost și va fi din ce în ce mai bine. Am început să-i învăț, să le cunosc calitățile și în funcție de asta să fac echipa. Oprița a fost răcit patru zile în această săptămână, de aceea nu a fost nici pe banc. Dar, asta nu înseamnă că el va fi rezervă de acum înainte”, a adăugat Stângă.

Sursa: Sport Arad
Foto: Florin CEAUȘU

Marius ANGHEL 13 Oct. 2013, 16:48 Campionat
Pe aceeași temă