Stângă: „Un debut mai frumos nu putea să existe”

Marius ANGHEL 07 Oct. 2013, 14:39 Campionat
Stângă:** „Un debut mai frumos nu putea să existe

Ovidiu Stângă s-a arătat bucuros de succesul cu Olimpia Satu Mare, scor 1-0, dar a afirmat că victoria a fost și „puțin norocoasă”.

„Un debut mai frumos nu putea să existe. A fost o victorie muncită, dar și puțin norocoasă. Pentru că în prima repriză ei au avut ocazii mai clare, și, dacă marcau, nu se știe ce se întâmpla. Pe mine nu mă interesează celelalte rezultate, mă interesează că am bătut pe Satu Mare, o echipă greu de învins, cu o medie de vârstă ridicată, cu un colectiv foarte puternic. Satu Mare nu este o echipă care să piardă ușor”, Ovidiu Stângă la debutul său pe banca lui CS U Craiova.

Despre debutul celor doi jucători veniți de la Sportul, antrenorul Universității a declarat: „Curelea și Ferfelea vin după o pauză în care nu s-au antrenat la capacitate maximă și lucrul acesta se vede. Oricum ei sunt un plus pentru echipă. I-am schimbat pentru că fizic nu pot duce un meci oficial încă”.

Cât privește jocul din runda următoarea, cu UTA, Stângă a spus: „Îmi doresc să batem și pe UTA, să-l înving pe prietenul meu Marțian. În fotbal prieteniile trebuie uitate, iar noi vom încerca să acumulăm cât mai multe puncte”.

Marius ANGHEL 07 Oct. 2013, 14:39 Campionat
Pe aceeași temă