Stăncioiu: „Echipa începe să devină o adevărată familie”

Marius ANGHEL 13 Sep. 2014, 20:14 Campionat

După un start de sezon ratat, Fortuna începe să-și arate forța ofensivă și în Liga a II-a. Succesul de la Oradea, 3-1, și scorul de forfait din meciul din Cupă cu Unirea Tărlungeni, 3-0, le-a deschis apetitul la goluri elevilor lui Florin Stăncioiu. Prahovenii s-au impus și în etapa a III-a a Ligii a II-a, de această dată trecând cu 2-0 de Olimpia Satu Mare. Victoria a fost obținută încă din prima repriză după golurile lui Munteanu (4 din penalty) și Chipirliu (24).

La finalul partidei, antrenorul prahovenilor, Florin Stăncioiu, și-a exprimat bucuria că jucătorii săi i-au ascultat sfaturile, iar echipa a obținut trei victorii în șapte zile. Tehnicianul vorbește după trei etape scurse în liga a II-a despre „o adevărată familie” la echipa nou-promovată.

„Sunt foarte bucuros pentru jucători și pentru echipa noastră că am reușit să trecem peste o săptămână grea, în care am jucat trei meciuri foarte importante în numai șapte zile, inclusiv cu o deplasare foarte lungă la Oradea, și am câștigat toate cele trei meciurile, cele două din campionat și partida din Cupa României. Dincolo de bucuria acestei frumoase victorii, m-a bucurat că jucătorii au înțeles și aplicat ceea ce le-am transmis din punct de vedere tactic, iar după 2-0 nu ne-am mai aventurat în ofensivă, ci am preferat să închidem jocul și să ne conservăm avantajul. Am ales această variantă și pentru că în repriza secundă apăruse și oboseală după cele 3 meciuri în 7 zile. De asemenea, mă bucură că echipa începe să devină o adevărată familie, că am reușit în aceste prime jocuri oficiale să rulez 22 din cei 24 de jucători din lot, și îmi doresc să am și în continuare inspirația de a introduce cei mai buni 11 din cei 24 de jucători. Nu este deloc ușor, pentru că – din fericire – avem un lot foarte bun, un colectiv unit, care poate face cu adevărat performanță”, a spus după meci Stăncioiu, citat de Sport Câmpina.

Mai jos puteți vedea în imagini cele două goluri marcate de Fortuna. Foto: Sport Câmpina

Minutul 4: 1-0, Munteanu este faultat în careu după o cursă spectaculoasă de peste 60 metri. Mijlocașul este cel care și execută și deschide scorul.

Minutul 27: 2-0, Chipirliu, bine lansat de Zsiga în spatele fundașilor adverși, pătrunde și-l execută de la 14 metri pe Anca-Trip

Marius ANGHEL 13 Sep. 2014, 20:14 Campionat
Pe aceeași temă