Staicu, spectator de lux la Pâncota: „Deocamdată, Băd, Sălăjan și Alin Mihai sunt mai în formă decât el”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 05 Oct. 2014, 14:50 Actualizat: 05 Oct. 2014, 14:51 Campionat
Staicu, spectator de lux la Pâncota:  „Deocamdată, Băd, Sălăjan și Alin Mihai sunt mai în formă decât el”

Cel mai important nume transferat de Șoimii Pâncota în această vară este Marius Staicu. Atacantul de 27 de ani a explodat toamna trecută în tricoul Metalului Reșița, apoi s-a transferat la ACS Poli, unde nu a prins aproape deloc lotul la meciurile Ligii 1. Formația din Podgorie a profitat de ruptura dintre cele două părți și și-a asigurat serviciile fotbalistului, care părea punct fix al ofensivei gândite de Dan Cuedan.

Însă, Staicu nu a confirmat așteptările și treptat a pierdut primul „unsprezece” al nou-promovatei arădene, iar la ultimele două confruntări oficiale nici măcar nu a prins un loc pe banca de rezerve. „Deocamdată, Băd, Sălăjan și Alin Mihai sunt mai în formă decât Staicu. A avut și Marius șansele lui și le mai avea în această toamnă, doar că a trebuit să-mi asum o decizie în acest moment al sezonului, una care implică și opțiunea pentru fotbaliștii Under 21. Dar Staicu e un fotbalist profesionist, știe ce are de făcut în continuare, iar sâmbăta viitoare ar putea reveni pe teren chiar din primul minut”, a precizat Dan Cuedan, antrenorul „șoimilor”.

Dar și un alt fotbalist considerat titular în acest debut de sezon a rămas pe bancă. Radu Dubeștean a ratat penalty-ul din finalul confruntării cu FC Olt și a apărut pe gazon de abia în partea secundă a deplasării de la Tărlungeni. „Venise rândul lui Issa să joace, dar, din păcate, el a făcut o primă repriză modestă. Dubeștean a venit cu un plus, păcat că rezultatul final a fost unul negativ”, a adăugat „principalul” Pâncotei.

Sursa: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 05 Oct. 2014, 14:50 Actualizat: 05 Oct. 2014, 14:51 Campionat
Pe aceeași temă