Sportul Snagov, marea câștigătoarea a etapei a 9-a. Balint: „Încercăm să nu ne uităm la clasament”

Marius ANGHEL 01 Oct. 2018, 16:37 Campionat
Sportul Snagov, marea câștigătoarea a etapei a 9-a.** Balint:

Marea câștigătoare a etapei a 9-a a Ligii 2 a fost chiar liderul clasamentului, Sportul Snagov. Echipa pregătită de Laszlo Balint s-a impus în derby-ul cu Academica Clinceni, a doua clasată, cu 1-0, și s-a distanțat la patru puncte de noul club care a urcat pe locul 2, Petrolul. În spatele Sportului, lupta este strânsă. Ploieștenii au 19 puncte, Clinceni, Pandurii și FC Argeș au câte 18 puncte, în timp ce Chindia are 17 puncte.

La Clinceni, Sportul Snagov a câștigat grație autogolului marcat de Răzvan Patriche, în minutul 77, și a reușit să-și mențină pentru a patru oară prima poziție în clasament în nouă etape. Ilfovenii au 23 de puncte acumulate până acum.

„Jos palaria în fața băieților mei, care demonstrează meci de meci că se pregătesc bine și sunt conectați la fiecare partidă, parcursul nostru de până acum fiind confirmat și de această victorie. Am făcut o primă repriză modestă, cu multe greșeli tehnice, explicabile cumva pe fondul oboselii și a lipsei de prospețime. Însă, în cea de-a doua jumătate a jocului, munca și atitudinea noastră au făcut să ajungem în situația în care să merităm cele trei puncte, deși acestea au venit ca urmare a unui autogol marcat de adversar. Noi încercăm să nu ne uităm la clasament, vrem doar să profităm de pasa bună în care ne aflăm. Suntem conștienți că fiecare meci va deveni tot mai greu de abordat, dar cum am trecut peste atâtea momente dificile până acum, am încredere că la fel vom face și de acum încolo. Astăzi ne bucurăm de victoria de la Clinceni, dar de mâine gândul nostru va fi numai la partida cu Luceafărul Oradea”, a spus Laszlo Balint după succesul la limită cu Academica Clinceni.

În următoarea etapă, Sportul Snagov joacă sâmbătă, de la ora 11:00, la Sânmartin, cu Luceafărul Oradea, ocupanta locului 17, cu 8 puncte.

În celelalte etape desfășurate în acest sezon, lideri au mai fost Energeticianul (et. 1, 2), Chindia Târgoviște (et. 3) și Academica Clinceni (et. 6, 7).

Foto: Academica Clinceni

Marius ANGHEL 01 Oct. 2018, 16:37 Campionat
Pe aceeași temă