„Sperăm să fie bine din vară încolo”. Ce spune Raul Ciupe după retrogradarea Universității Cluj în Liga 3

Marius ANGHEL 06 Jun. 2016, 19:08 Campionat

Unirea Tărlungeni a obținut o victorie de palmares, scor 3-1, în fața celor de la „U” Cluj, însă ambele echipe iau drumul Ligii a 3-a. Studenții clujeni s-au prezentat la Tărlungeni cu liceeni, astfel că „șepcile roșii” au fost victime sigure în fața celor de la Unirea.

Încurajați de circa 30 de suporteri veniți să vadă ultimul meci din Liga a 2-a, puștii Clujului s-au zbătut mult, dar fără folos. După doar 30 de minute scorul era 3-0 pentru gazde, prin golurile lui Șerban, Minciună și Cocan. Se putea și mai rău pentru clujeni, însă după pauză, brașovenii s-au relaxat, iar puștiul Vlad Vlăduț a redus din diferență cu un șut plasat de la marginea careului.

În ciuda eșecului, și mai ales a retrogradării, fanii clujeni au avut tăria să-și aplaude favoriții. „E multă tristețe și supărare pentru că o echipă ca «U» Cluj, cu o așa istorie în spate, a ajuns în această situație. Sperăm să fie bine din vară încolo, să vină cineva alături de noi, pentru a readuce Universitatea în Liga I. Dacă nu va veni cineva cu bani, va fi foarte greu ca această societate să fie păstrată în viață. Regret și situația celor de la FC Brașov. Îmi doresc din tot sufletul ca FC Brașov și «U» Cluj să se redreseze și să se mai dueleze în Liga I. Personal, eu vreau să mai joc. Vom vedea ce va fi din vară”, a spus Raul Ciupe, care sâmbătă a fost delegatul Universității la meciul de la Tărlungeni.

Multe incertitudini și la Unirea după meciul de sâmbătă. „O victorie frumoasă, însă una doar de palmares. Din păcate, am mai spus, ne-am trezit mult prea târziu în acest play-out. Am jucat bine în ultimele meciuri, puteam avea mai multe puncte și astfel puteam să ne batem pentru evitarea retrogradării. În acest meci am promovat trei tineri jucători de 16 ani. Nu știm ce urmează la Tărlungeni, vom vedea ce vor decide șefii în următoarele zile. Îmi pare rău pentru «U» Cluj, dar nu au retrogradat în acest meci. Din păcate dispar multe nume mari din fotbalul românesc și e dureros”, a declarat Dan Bona, antrenorul Unirii Tărlungeni.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 06 Jun. 2016, 19:08 Campionat
Pe aceeași temă