„Sper ca retrogradarea să se joace pe teren!”

28 May. 2009, 14:04 Campionat

Marian Pană a declarat că nu se aștepta ca FC Cetatea să câștige partida de la Chiajna.

„M-a dezamăgit scorul de la Chiajna, joc pe care l-am și urmărit pe viu, iar de acum încolo chiar că trebuie să batem totul pentru a ne menține în eșalonul secund. Iar, printre altele vom întâlni, în deplasare pe Dinamo II și vom primi pe teren propriu vizita Ploieștiului, candidată serioasă la promovare… Dacă vom reuși să învingem «satelitul» dinamoviștilor, cred că putem spera să câștigăm și cu CSM-ul. Altfel, totul se termină pentru noi încă de sâmbătă”, a precizat antrenorul Științei.

 

Marian Pană apreciază în acest moment, după victoria de la Chiajna, Cetatea are prima șansă să se salveze de la retrogradare.

„Dacă însă batem sâmbătă la Dinamo II, șansele noastre cresc din nou, urmând să abordăm cu totul altfel restanța de miercurea viitoare, cu CSM Ploiești. Ca să nu mai spun că și Cetatea ar mai putea face pași greșiți. Ce, Suceava nu se poate încurca cu Petrolul? Orice este posibil, iar retrogradarea încă se joacă, sperăm noi, pe teren. Șansele sînt sensibil apropiate și orice se poate întâmpla…”, a încheiat Marian Pană.
 

28 May. 2009, 14:04 Campionat
Pe aceeași temă