„Sper ca de data aceasta să fiu inspirat în privința echipei de start”

Mihai Andries 26 Apr. 2013, 15:56 Campionat

După înfrângerea de la Otopeni, antrenorul Alin Pânzaru a recunoscut că nu a fost inspirat în privința schimbărilor făcute. Tehnicianul CF-ului a continuat imediat spunând că s-a pierdut un meci, nu și promovarea.

„Am fost mai puțin inspirat și am recunoscut acest lucru imediat după joc, asta nu scuză însă jocul slab al jucătorilor brăileni. A fost doar un meci pierdut, nu înseamnă că am ieșit din cărțile promovării”, a fost prima reacție a lui Alin Pânzaru.

Antrenorul brăilean a precizat apoi că jucătorii au trecut peste pasa mai puțin bună de sâmbăta trecută și că toți sunt dornici să se revanșeze în fața propriilor spectatori printr-o victorie cu Delta Tulcea, mâine, pe Municipal.

„Avem un grup bun de jucători, sperăm să facem treabă bună și să confirmăm sâmbătă. Sper ca de data aceasta să fiu inspirat în privința echipei de start și a schimbărilor pentru că trebuie să învingem Delta Tulcea, altfel pierdem legătura cu primele poziții. Fotbalul este un sport de echipă și de noi toți depinde realizarea obiectivului”, a mai spus Pânzaru.

Derbyul etapei a 23-a a Ligii a II-a seria Est între CF Brăila și Delta Tulcea se dispută sâmbătă, de la ora 11.00, pe Municipal.

Sursa: Obiectiv Vocea Brăilei
Foto: Laurențiu MICH (Mediafax)
 

Mihai Andries 26 Apr. 2013, 15:56 Campionat
Pe aceeași temă