Șoimii câștigă pe Cluj Arena și o trimite pe „U” pe loc retrogradabil. „La Cluj sunt ceva probleme și asta s-a simțit în jocul lor”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 24 Apr. 2016, 00:08 Actualizat: 24 Apr. 2016, 00:09 Campionat
Șoimii câștigă pe Cluj Arena și o trimite pe „U” pe loc retrogradabil.  „La Cluj sunt ceva probleme și asta s-a simțit în jocul lor”

„Dușul rece” din debutul play-out-ului pare că i-a trezit pe pâncotani, care au câștigat al doilea meci la rând, 2-1 cu „U” Cluj. Sâmbătă dimineață, „șoimii” au survolat cu folos „Cluj Arena” pentru punctele ce o duc, momentan, pe loc neretrogradabil.

Căpitanul Issa a fost cel care a deschis tabela cu un șut din careu, sub bară, după pasa lui Pirtea. „Am fost extrem de conectați la miza întâlnirii, iar asta cred că a făcut puțin diferența între noi și ei. La Cluj sunt ceva probleme și asta s-a simțit în jocul lor. Nu au mai fost echipa ce ne-a bătut în decembrie la Pâncota, dar, repet, e și meritul nostru că ne-am mobilizat și ne-am dorit enorm acest succes”, spune mijlocașul senegalez.

Considerând că echipa sa a fost ușor dezavantajată de arbitri, Issa mai recunoaște că ambiția sa și a colegilor săi au fost provocată și de cadrul în care s-a disputant partida. „Când joci pe un așa stadion, cu un gazon impecabil, vrei să dai totul. Te simți fotbalist și dator acestui sport. Sigur, atmosfera din tribune a fost dezolantă și pe undeva ne pare rău că Universitatea Cluj, o echipă cu o așa tradiție, e într-o situație atât de grea. Dar, noi ne vedem scopul, avem de îndeplinit un obiectiv și deja am uitat această victorie. Ne gândim la partida cu Râmnicu Vâlcea, pe care vrem și putem să o câștigăm”, a adăugat căpitanul „șoimilor”, care, alături de colegii săi așteaptă să treacă pe la casierie conform promisiunilor făcute de conducerea clubului.

Sursa: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 24 Apr. 2016, 00:08 Actualizat: 24 Apr. 2016, 00:09 Campionat
Pe aceeași temă