„Șoimii” au căzut pe loc retrogradabil după eșecul de la Vâlcea. Muzsnay își pune bazele în ultimele trei jocuri: „Vrem să ne salvăm direct”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 19 May. 2016, 16:05 Campionat

Șoimii Pâncota a fost cea mai modestă echipă venită în acest sezon la Vâlcea, alături de Reșița, dar antrenorul „șoimilor”, Zsolt Muzsnay a stârnit zâmbete, când a declarat că echipa sa a dominat clar repriza secundă. 

CSM a dominat copios, iar raportul ocaziilor a fost de 11-1, ceea ce nu l-a impresionat însă pe Muzsnay. „Meciul a fost foarte spectaculos, a doua repriză am dominat clar! Suntem puțin limitați, jucăm al treilea joc în opt zile. Nici în cariera mea de fotbalist nu am mai jucat așa și la asta se mai adaugă și 3.000 de kilometri. Practic, performanța stă pe undeva ascunsă. Sâmbătă, jucăm din nou! Tot ce putem face este să ne refacem și să fim cât mai proaspeți pentru partida cu Clujul. Felicit echipa gazdă pentru puncte, pot și pentru prestația din prima repriză eventual, în primele 20-30 de minute, dar în rest… Cu metodele noastre limitate, atâta am putut obține”, a menționat fostul mijlocaș al Stelei.

Muzsnay crede că Liga a 2-a trebuie să aibă trei serii și nu dă șanse viitorului sistem, cu o singură serie. „După părerea mea, trebuie făcute trei serii de zece echipe în Liga a 2-a, prin care împarți și costurile și țara. Se descurcă mai ușor așa toată lumea. O serie, cum se preconizează, nu are nicio șansă de reușită. Campionatul va fi deranjat, se vor retrage patru-cinci echipe după primele etape. Când ai deplasări la Suceava sau Constanța, trebuie să pleci cu două zile înainte”, a spus Muzsnay.

Antrenorul „șoimilor” mizează pe ultimele trei jocuri ca echipa sa să scape de locul retrogradabil pe care se află acum. „Vrem să ne salvăm direct, dar, dacă va fi să ajungem la baraj, asta e. Jucăm acasă cu Cluj, Reșița, apoi ultima etapă la Satu Mare, care probabil va fi decisiv, play-out-ul se joacă până în ultima etapă. Mai departe, nu pot să spun ce se va întâmpla din vară la Pâncota. Nu m-a surprins că Tărlungeniul a bătut Satu Mare, și noi am pierdut cu 4-0 acolo și mi s-a părut cea mai închegată și omogenă echipă pe care am întâlnit-o. Au jucători buni de Liga 2-a”, a mai declarat tehnicianul echipei din Pâncota.

Articol scris de Adi Georgescu
 

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 19 May. 2016, 16:05 Campionat
Pe aceeași temă