Șoimii a ajuns „lanternă”, însă nu dezarmează: „Sperăm ca în următoarele două săptămâni să ne mobilizăm”

Marius ANGHEL 09 Mar. 2015, 17:15 Campionat

Trei puncte luate la „masa verde” din ceea ce ar fi trebuit să fie meciul cu Fortuna și victoria de sâmbătă i-au ridicat pe jucătorii echipei FC Caransebeș de pe ultimul loc, acolo unde a coborât Șoimii Pâncota.

Gruparea arădeană regretă eșecul din fieful gugulanilor, însă Pavel Piroș anunță că alb-negrii se regrupează din mers! Pâncotanii vor să profite la maxim de programarea ce le oferă două săptămâni pline fără meci oficial. În același timp, sub comanda lui Ionuț Popa urmează să ajungă în scurt timp un fotbalist cu experiența primei ligi!

„A fost un meci de orgolii la Caransebeș. Zic eu, și zic mai mulți specialiști, a fost la discreția noastră, păcat că ratăm așa mult în fața porții. Echipa a jucat bine, ne-am creat multe ocazii, ceea ce înseamnă că jucătorii sunt bine pregătiți, dar nu putem antrena și gestiona ghinionul. E un moment dificil, sperăm ca în următoarele două săptămâni să putem să ne mobilizăm și să găsim soluții potrivite pentru meciurile Poli și Mioveni”, a analizat președintele Șoimilor.

Deși orizontul a devenit ceva mai îngust după înfrângerea de sâmbătă, Piroș rămâne încrezător că formația sa va fi și la anul în liga secundă: „Dorim ca în play-out să facem o figură frumoasă. Mai sunt multe jocuri în acea fază a campionatului, din informațiile mele mai sunt echipe care se retrag din seria celalaltă, poate Bacău sau Brăila. Cred că sunt șanse să scăpăm de la retrogradare”, a punctat conducătorul din Podgorie.

Piroș a decis să nu pronunțe încă numele fotbalistului așteptat să devină „Șoim”, dar a precizat că ar putea să apară și mișcări în sens opus: „Mai aducem un jucător în cursul zilei de astăzi, cu mulți ani de experiență în Liga I. Dar și pleca doi-trei, în funcție de ce decidem până mâine dimineață. Trebuie să ne punem la punct, nu se poate așa, sunt jucători care nu înțeleg că joacă la Liga a II-a și că trebuie să se prezinte la antrenamente!”.

Runda viitoare, pâncotanii asistă de pe margine la desfășurarea etapei a 19-a. Apoi, o nouă etapă liberă, dar în cont intră trei puncte, de la Câmpina. Ionuț Popa și ai lui se întorc în iarbă pentru joc pe 21 martie, când Șoimii joacă pe terenul lui ACS Poli Timișoara.

Sălăjan: „Calitate avem, ne trebuie mai multă încredere în noi”

Singurul atacant la care Ionuț Popa a apelat la Caransebeș a ratat și ocazia partidei pentru pâncotani. În debutul reprizei secunde, la scorul de 1-1, Alex Sălăjan a primit o pasă în careu de la Dragalina, dar finalizarea a întâlnit piciorul lui Pascal. „Cu șansă, puteam chiar să câștigăm. Păcat că am ratat acea ocazie, sunt conștient că acolo s-a jucat cumva soarta meciului. Ei ne-au prins la o fază fixă ce nu trebuia acordată. Mă bucur că domnul Popa mi-a dat încredere titularizându-mă, am încercat să dau totul, dar nu a fost să fie astăzi. Puteam fi noi fericiți acum și nu ei. Am făcut un joc bun, am avut posesie, dar punctele au rămas la Caransebeș”, a spus tânărul „vârf”.

Întrebat dacă noul antrenor și-a pus deja amprenta pe jocul echipei, Sălăjan a adăugat: „E prea devreme să fie sesizabilă o schimbare, dar Mister a venit cu un plus de experiență din care trebuie să învățăm. Calitate avem, ne trebuie îmai multă ncredere în noi și vor veni punctele”.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 09 Mar. 2015, 17:15 Campionat
Pe aceeași temă