Soarta Otopeniului se decide azi! „Se vor lua măsuri pentru că ne ducem în abis”

02 Oct. 2011, 11:30 Campionat
Soarta Otopeniului se decide azi!**

După ultima înfrângere din campionat, 1-2 cu FC Snagov, președintele Otopeniului era îngrijorat la finalul partidei disputate ieri. Porumbacu și-a chemat conducere și primarul într-o ședință pentru a lua măsuri după acest start slab de campionat.

„Mâine dimineață (nr. astăzi) am chemat pe toată lumea la stadion, la ora 10:00. O să am o discuție acum cu primarul și viceprimarul orașului și să vedem ce măsuri se vor lua pentru că nu putem rămâne fără a lua măsuri. Automat se vor lua măsuri pentru că deja bulgărele de zăpadă se mărește din ce în ce mai mult și se duce într-o groapă, într-un abis, ceea ce pentru noi e foarte rușinos. Nu s-a întâmplat niciodată, cel puțin de când sunt eu la echipă, de 9 ani, niciodată nu am avut o perioadă atât de neagră.”, declara Mugurel Porumbacu.

În privința unei demiteri a antrenorului principal, Tudorel Dumitru, Porumbacu spune că nu el este persoana care poate decide asupra băncii tehnice.

„Eu nu pot să iau măsura asta, sunt președintele clubului, cel care iau toate deciziile la acest club, toate hotărârile, dar mai puțin punerea și demiterea antrenorului. Primarul orașului este cel care hotărăște. Nu am avut o discuție cu dânsul, nici nu a fost la joc, de asta i-am chemat mâine la stadion pentru că trebuie să am o discuție cu ei foarte serioasă.

Mâine vom vedea ce măsură vom lua pentru că măsuri se vor lua cu siguranță. Că se vor lua la nivel tehnic, la nivel de jucători, că se vor da amenzi, sancțiuni, nu pot în momentul ăsta să vă spun pentru că nu iau singur hotărâri. Așa m-aș hazarda să spun ceva ce mâine nu se adeverește.”, a încheiat președintele ilfovenilor.

Articol scris de Marius ANGHEL

02 Oct. 2011, 11:30 Campionat
Pe aceeași temă