Singura „rază” cu Reșița: Trabalka a debutat cu gol la nici 17 ani

Marius ANGHEL 10 Nov. 2013, 10:29 Campionat
Singura „rază

Eugen Trică nu a avut răbdare cu jucătorii care l-au dezamăgit cel mai mult și după primele 35 de minute efectuase deja două schimbări. „Am fost nemulțumit de Junior Medina, în special de atitudinea lui. Apoi, Sidney a început slab, a făcut două-trei greșeli, iar ultima a fost fatală. Am luat al doilea gol și deja devenea foarte greu să mai revenim”, a motivat antrenorul înlocuirea celor doi fotbaliști străini din prima parte a confruntării UTA – Metalul Reșița.

În schimb, ultima înlocuire a fost bine gândită de tehnicianul arădenilor. În luptă a fost aruncat în premieră pentru un meci de ligă secundă Kevin Trabalka, care nici nu a împlinit 17 ani. „Îi mulțumesc domnului Trică pentru că a avut încredere în mine și m-a băgat în teren chiar și în situația grea prin care trece UTA. E primul meu meci în Liga a 2-a și sunt fericit. Am mai jucat pentru UTA 2, dar în liga a patra. Visam de mic la această zi și iată că am trăit-o. În rest nu am ce să spun, aș dori să continuăm cu Mister, iar eu să confirm așteptările”, ne-a declarat tânărul atacant.

Debutul lui Trabalka pe scena eșalonului secund este cu atât mai reușit cu cât a fost încununat cu un gol. Penalty-ul din care a înscris juniorul ar fi trebuit să-l bată Firțulescu sau Popescu, însă, până la urmă, a ieșit bine. „Am avut emoții la penalty, dar e bine că am marcat, dar nu e bine pentru echipă. Am încercat să execut la siguranță”, a povestit utistul, care a marcat 8 goluri în prezentul campionat de juniori republicani, iar sezonul trecut înscrisese nu mai puțin de 28. Kevin Trabalka a pornit și pe linia arbitrajului, însă a spus clar că preferă o carieră de fotbalist.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 10 Nov. 2013, 10:29 Campionat
Pe aceeași temă