Singura achiziție a UTA-ei din iarnă, ținut din nou în afara lotului. „Am fost pe la naționalele de juniori sau la Dinamo, nu cred că e cazul să demonstrez în județeană”

Marius ANGHEL 13 Mar. 2016, 12:01 Campionat
Singura achiziție a UTA-ei din iarnă, ținut din nou în afara lotului.**

Ca și în runda inaugurală, singurul transfer al iernii al „Bătrânei Doamne” nu a prins lotul de 18 pentru un meci oficial. Alin Roman, căci despre el este vorba, nu a agreat această nouă excludere și a plecat acasă la Timișoara, ignorând – oarecum – indicațiile staff-ului tehnic ce l-ar fi dorit în iarbă, duminică, la Șiria, în disputa dintre UTA II și Progresul Pecica.

„Nu mă consider eu cel mai bun sau nu am aere de vedetă, dar nu am venit la UTA să joc în Liga a 4-a. Dacă mi se spunea asta de la început stăteam acasă, sau încercam să-mi găsesc o altă destinație, căci am avut oferte și propuneri și de la alte cluburi. Am fost pe la naționalele de juniori sau la Dinamo, nu cred că e cazul să demonstrez în fotbalul județean din Arad că merit să joc în Liga a 2-a. Respect pe toată lumea la UTA, doar că nu renunț la principiile mele. Ori prima echipă, ori deloc… De săptămâna viitoare îmi voi relua pregătirile, îmi aștept rândul pentru un loc în echipă, dar la echipa a doua nu merg”, a punctat Roman.

Coincidență sau nu, una dintre cauzele jocului mai puțin reușit al UTA-ei la Reșița a fost chiar absența unui mijlocaș central cu profil ofensiv, post pe care în cea de-a doua repriză, până la intrarea lui Jorza a evoluat Man. „Ne gâdeam că vine din linia a doua, are pasă bună și astfel vom pune o mai mare presiune printr-un jucător mai ofensiv la mijloc, dar și Cipri Rus”, a motivat Roland Nagy opțiunea pentru Dennis Man pe postul de mijlocaș la creație.

Text și foto: Sport Arad

Marius ANGHEL 13 Mar. 2016, 12:01 Campionat
Pe aceeași temă