Sfatul lui Pădureanu pentru Iancu: „Să fie calm. Eu îndur, îndur și îndur”

05 Apr. 2012, 18:13 Campionat
Sfatul lui Pădureanu pentru Iancu:**

Președintele Gloriei Bistrița crede că Poli Timișoara ar avea un alt fel de tratament din partea federației dacă Marian Iancu ar fi mai cumpătat și nu i-ar critica atât de des pe federali.

„Nu știu care e situația lor, dar mi-ar părea rău dacă nu ar lua licența. Și Timișoara și Craiova sunt leagăne ale fotbalului românesc. Nu m-am întâlnit cu Marian Iancu, că i-aș fi spus ce să facă. I-aș spune să fie foarte calm. Cu calmitatea reușești în viață. Dânsul are o altă poziție socială decât a mea și poate își permite să se aprindă repede. Eu nu îmi permit. Dacă eu nu aș încerca să nu mă cert cu nimeni și să fiu un om corect, s-ar duce în prăpastie tot fotbalul bistrițean. Așa că îndur, îndur și îndur”, a declarat Jean Pădureanu.

Șeful Gloriei spune că nu are emoții în privința licenței și că a luat bani împrumut pentru a-și plăti la timp datoriile. „Eu am luat împrumut, am plătit ce aveam de plătit, 90.000 de euro, în timp util, altfel nu luam licența. Nu îmi permit să îi spun lui Marian Iancu să facă la fel, pentru că datoriile Timișoarei sunt exorbitante, din ce am auzit. Eu îl apreciez, că e un conducător bun și trebuia ajutat mai demult și mai consistent de organele locale, primăria, consiliul județean și mediul de afaceri”, a afirmat Pădureanu.

Articol scris de Radu FAUR

05 Apr. 2012, 18:13 Campionat
Pe aceeași temă