Severinul, sigur de locul 3 dacă învinge Deva

19 May. 2012, 14:10 Campionat
Severinul, sigur de locul 3 dacă învinge Deva

După eșecul suferit, la matineu, de Luceafărul Oradea, la Baia Mare, Gaz Metan își poate asigura matematic locul 3, printr-o victorie, în această seară, cu virtual retrogradata Mureșul Deva.
„Cu Deva pare un meci ușor, dar trebuie să rămânem concentrați, să ne respectăm, ca să nu avem parte de surprize neplăcute. Nu trebuie să subestimăm adversarul, fiindcă jocul nu e câștigat dinainte. Deși e retrogradată, Deva a fost aproape de victorie în intermediara de miercuri, cu Unirea Alba Iulia”, a spus antrenorul Marian Bondrea. Acesta debutase la echipa severineană chiar în partida-tur de la Deva, pe care a câștigat-o cu 3-0. Înaintea acelui meci, Gaz Metan ocupa locul 11!

Partida Gaz Metan Severin – Mureșul Deva se va disputa pe „Municipalul” de 20.000 de locuri, cu începere de la ora 18.

Deși echipa lui Bondrea poate sărbători încă din această seară clasarea pe podium, severinenii nu au garanția că locul trei le asigură și accesul în Liga I. Federația ar putea programa un meci de baraj între Gaz Metan și FCM Tg. Mureș, o decizie definitivă în privința sistemului de promovare urmând să fie luată săptămâna viitoare.

Articol și foto de Mircea OGLINDOIU

19 May. 2012, 14:10 Campionat
Pe aceeași temă