„Va reuși să se impună la Severin și va fi unul din oamenii exponențiali”

Publicat: 20 Jun. 2012, 13:20 Actualizat: 20 Jun. 2012, 13:34 Bursa transferurilor
„Va reuși să se impună la Severin  și va fi unul din oamenii exponențiali”

După un sezon petrecut în eșalonul secund, FC Olt Slatina a dat un prim jucător la Liga I. Divizionara secundă s-a despărțit de principalul marcator, atacantul Dragoș Dragalina fiind cedat nou-promovatei, Gaz Metan Severin. Antrenorul grupării FC Olt Slatina, Dan Oprescu, are încredere că fostul său elev va confirma așteptările.

Dorit de antrenorul Dan Oprescu, arădeanul Dragoș Dragalina s-a alăturat, în urmă cu doi ani, grupării alb-vișinii. Statutul de golgheter al echipei l-a adus în atenția formațiilor din primul eșalon, iar în această vară atacantul a făcut saltul în Liga I.

Principalul grupării FC Olt Slatina consideră că progresul se datorează în primul rând jucătorului. „Mă bucur pentru el, avea nevoie de o astfel de motivare în cariera lui, și aceasta a venit la timp. Am încredere că va reuși să se impună și va fi unul din oamenii exponențiali la echipă. Să nu se uite că Dragalina este în topul golgheterilor, cu nouă goluri marcate. Nu este un lucru neînsemnat, ținând cont că primii sunt de la echipe care au promovat, iar noi am luptat pentru evitarea retrogradării. Nu are nici goluri din unsprezece metri. Cred că dacă era puțin mai atent, putea ieși liniștit golgheter, de altfel am și discutat cu el treaba asta. Nu vreau să-mi aloc merite, dacă a ajuns acolo meritele sunt numai ale lui, la fel cum de el va depinde dacă va confirma sau nu”, a declarat antrenorul grupării FC Olt Slatina, Dan Oprescu.

„Jucătorii tineri trebuie să-și continue progresul”

În atenția unor formații din primul eșalon se mai află câțiva jucători, însă antrenorul grupării FC Olt Slatina consideră că nu este momentul oportun pentru ei să facă saltul la Liga I.

„Unii dintre ei sunt în atenția unor echipe, fiind foarte tineri poate că ar fi mai bine să joace aici și să-și continue progresul”, a mai spus Oprescu.

În acest sezon, antrenorul celor de la FC Olt Slatina a mizat pe jucători tineri, mulți dintre ei fiind debutanți în eșalonul secund.

Sursa: Gazeta Nouă

Publicat: 20 Jun. 2012, 13:20 Actualizat: 20 Jun. 2012, 13:34 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă