Severinul, revelația începutului de campionat

15 Sep. 2011, 15:42 Campionat

Încurajată de peste 6000 de spectatori, Gaz Metan Severin a câștigat cu 3-0 restanța cu FC Bihor și a rămas singura echipă din serie fără gol primit.

Deși orădenii încheiaseră sezonul trecut pe locul secund, elevii lui Bodea au fost superiori la toate capitolele și au demonstrat că pot lupta pentru promovare. Viorel Șaim (’16), Milan Mitic (’67) și Hugo Moutinho (’89) au fost autorii golurilor prin care Gaz Metan a egalat la puncte FC Argeș și Poli Timișoara..

„Sunt fericit că am reușit să obținem o victorie mare, în fața unui public minunat. Sunt bucuros cu atât mai mult cu cât echipa nu a primit gol. Sperăm să o ținem tot așa, pentru că au trecut doar patru meciuri și nu am realizat nimic deocamdată. Felicit jucătorii pentru atitudinea pe care au avut-o în teren, știind că echipa din Oradea e una valoroasă, care obținuse promovarea pe teren sezonul trecut. Nu mă așteptam la un scor așa mare, dar mă așteptam la un joc bun. Mă bucur cu cât am reușit să marcăm trei goluri. Băieții au dat dovadă de caracter și le mulțumesc. Sper ca în continuare să se concentreze la fiecare meci și să obțină rezultatele pe care ni le dorim cu toți”, a spus antrenorul echipei severinene, Cosmin Bodea.

Ghiț: „Nu ne regăsim”

Dacă în ultima etapă din sezonul trecut câștiga cu 4-2 la Severin și sărbătorea promovarea fără să știe ca nu va primi licență pentru Liga I, FC Bihor a acumulat doar trei puncte în actualul campionat. În schimb, Gaz Metan a transferat 12 jucători în vară și e neînvinsă în noul sezon. „Nu ne regăsim, deși avem aceeași echipă din sezonul trecut. Trecem prin momente grele și nu reușim să strângem rândurile. Am avut un început slab de campionat și continuăm seria negativă. La Severin sunt condiții bune pentru performanță, iar acum există și echipă. Am întâlnit un adversar bun, care a câștigat meritat”, a spus antrenorul Gheorghe Ghiț.

articol și foto de Mircea OGLINDOIU

15 Sep. 2011, 15:42 Campionat
Pe aceeași temă