„Severinul ne-a bătut tactic”

28 Aug. 2011, 18:17 Campionat
„Severinul** ne-a bătut tactic

Finanțatorul CSM Rm. Vâlcea, Cătălin Rufă spune că acordă încredere deplină staffului tehnic format din trioul Tudor-Bucuroaia-Tufiși, însă critică soluțiile antrenorilor de la jocul cu severinenii.

„Ne-am bătut singuri, Gaz Metan nu fost neapărat mai bună, doar a fost mai bine așezată tactic, a stat în teren mai bine în teren ca noi. În prima repriză, Mitu a jucat prea avansat, nu acolo e postul lui, iar în partea secundă, în loc să jucăm cu două vârfuri, Vlăduți a trecut mijlocaș lateral. Asta e, antrenorii sunt tineri, mai greșesc și ei, însă sunt aceeași care au scos rezultate foarte bune în returul sezonului trecut. Avem jucători de calitate, mizăm pe tineri. Promovarea rămâne o himeră, dar nu vom avea probleme nici cu retrogradarea”, a spus finanțatorul Rufă.

Șeful clubului vâlcean explică și campania slabă de transferuri. „În această vară, nu am mai împrumutat jucători, altfel, ne trezeam din nou vara viitoare, fără fără jumătate din lot. Ne înțelesesem joi cu domnul Nițu pentru Geantă, urma să avem și noi un procent, dar jucătorul a refuzat salariul care i s-a propus și a spus că mai bine merge la Damila, așa că a fost legitimat acolo. A venit Popescu, vor mai veni încă câțiva, sunt aici C.Stoica, Zaharia și Negruț, mai discutăm și cu Gogoșoiu. Mizăm pe jucători tineri, care să crească aici în valoare”, a mai afirmat Rufă.

articol scris de Adi Georgescu

28 Aug. 2011, 18:17 Campionat
Pe aceeași temă