E oficial! Timișoara are echipă în Liga a II-a: ACS Poli!

15 Aug. 2012, 17:15 Special
E oficial!** Timișoara are echipă în Liga a II-a: ACS Poli!

Comisia Juridică a FRF a oficializat azi schimbarea de nume și de sediu pentru mai multe echipe de Liga a II-a și a III-a. Capul de afiș este ținut de noua echipă a Timișoarei, care nu este nimic altceva decât vechiul ACS Recaș, cu sediu la Timișoara și numele schimbat în ACS Poli Timișoara. O altă schimbare importantă este cea a Alro-ului în FC Olt Slatina, ca urmare a incorporării secției de fotbal.

Dar iată comunicatul complet al FRF, precum și lista integrală a schimbărilor:

Având în vedere cererile adresate FRF în conformitate cu prevederile art. 6 alin. 3, .4.1 și 4.2 din Regulamentul de Organizare a Activității Direcția Juridică a FRF avizează următoarele modificări ale formei și/sau structurii juridice a următoarelor cluburi astfel:

1. ACS RECAȘ schimbă sediul central și denumirea în ACS POLI TIMIȘOARA cu sediul în Timișoara, județul Timiș, Bulevardul Regele Ferdinand I, nr. 2, Et. 2, nr. Ap. S.A.D. 10, cod poștal 300006.

2. ASOCIAȚIA CLUBUL SPORTIV FC OLT SLATINA, cu sediul în Slatina, str. Constantin Brâncoveanu, nr. 3, Jud. Olt preia toate drepturile patrimoniale și nepatrimoniale deținute de Secția de Fotbal CS ALRO SLATINA ca urmare a reorganizării Asociației Sportive CS ALUMINIU ALRO SLATINA în sensul desprinderii Secției de Fotbal CS ALRO SLATINA și preluării acesteia de către Asociația Clubul Sportiv FC OLT SLATINA.

3. Asociația Clubul Sportiv PRAHOVA TOMȘANI, cu sediul în comuna Tomșani, nr. 207A, jud. Prahova schimbă denumirea și sediul în ASOCIAȚIA FOTBAL CLUB FORTUNA BRAZI, cu sediul în comuna Brazi, str. Trandafirilor, nr. 65, județul Prahova.

4. CS DAMORE TRICOLORUL ALPAREA schimbă denumirea în CS OȘORHEI. Facem precizarea că sediul acestui club este în localitatea Oșorhei, astfel încât modificarea denumirii nu se înscrie în teza art. 6 din ROAF.

5. ACS BUCOVINA FRĂ‚TĂ‚UȚII NOI cu sediul în Rădăuți, jud. Suceava, schimbă denumirea (în conformitate cu dispozițiile art. 2 alin. 2) în ACS BUCOVINA RĂ‚DĂ‚UȚI.

6. CS UNIREA FLOREȘTI schimbă sediul și denumirea în FOTBAL CLUB MUNICIPAL TURDA, cu sediul în Turda, str. Stadionului, fără număr, județul Cluj.

În conformitate cu dispozițiile art. 6 alin. 4.2 în termen de 5 zile orice persoană interesată poate face opoziție prin acțiune introdusă la Comisia de Disciplină a FRF. Documentele care au stat la baza prezentului Aviz pentru fiecare club în parte pot fi solicitate Direcției Juridice a FRF.

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ

15 Aug. 2012, 17:15 Special
Pe aceeași temă