Serie de grație pentru Măciuca

16 Sep. 2012, 10:10 Campionat
Serie de grație pentru Măciuca

Damila Măciuca a câștigat ieri cu 2-0, la Drăgășani, partida cu Voința Sibiu, după un meci ce a părut tras la indigo după succesul din prima etapă, cu FCM Tg. Mureș. Pe lângă scorul identic, marcatorii au fost aceeași, cu Codin deschizând scorul în prima repriză și Voinea închizând tabela în partea secundă.

După ce a preluat echipa în iarnă, tânărul antrenor Erik Lincar nu a cunoscut încă înfrângerea în jocurile oficiale pe banca Damilei, tehnicianul ajungând la 18 partide consecutive fără eșec. Sub bagheta lui Lincar, măciucanii nu au pierdut nici un meci din cele 15 disputate în Liga a III-a, în returul Seriei C4, dar nici în cele trei meciuri jucate în acest sezon, două în campionat și unul în cupă.

„Am întâlnit o echipă bună, noi nu am fost la nivel maxim, dar noi am controlat jocul, ne-am creat ocazii și victoria este meritată. Felicit echipa, dar și publicul, pe care îl așteptăm să ne susțină în număr cât mai mare. Urmează jocul din deplasare cu FC Maramureș, de unde sper să aducem punct sau puncte, pentru că apoi vine o serie dificilă de patru jocuri, cu echipe de tradiție, în care se poate întâmpla orice” a spus tehnicianul Eric Lincar.

DAMILA MĂ‚CIUCA – VOINȚA SIBIU 2-0 (1-0) Codin 45+1, Voinea 82

Botaș – Samson (’71 A. Stoica), I. Stoica (cpt.), M. Posteucă, Ed. Stoica – Melcea, L. Iordache, Lircă – Ad. Popa (’80 Rogozan), B. Geantă (’58 A. Voinea), Codin Antrenor: Erik Lincar

Sg. Dani – Burlacu, Heil, Cr. Apostol, C. Lungu – Beza (cpt.) – Tătar (’63 Cruceru), C. Străuț, S. Popovici (’53 I. Petrescu) – Dudiță (’78 O. Bucur), Cigan Antrenor: Ioan Luca

Articol scris de Adi GEORGESCU

16 Sep. 2012, 10:10 Campionat
Pe aceeași temă