Sergiu Popovici, după victoria sibienilor pe Cluj Arena: „Am făcut doar un pas. Ne bucurăm, dar nu foarte mult”. Comparația dintre fanii clujeni și cei ai lui Hermannstadt

Marius ANGHEL 09 Jun. 2019, 21:38 Campionat

Sergiu Popovici (26 de ani) a vorbit la finalul meciului câștigat de FC Hermannstadt în fața celor de la Universitatea Cluj, scor 2-0, în cadrul barajului pentru promvoarea în Liga 1. Fundașul a evoluat până în minutul 75, când a fost schimbat de Vasile Miriuță cu Florin Acsinte.

Fostul jucător al celor de la Dinamo consideră că fanii sibieni sunt la fel de „frumoși” ca cei ai lui „U” Cluj. La această partidă au asistat aproximativ 25.000 de spectatori. Rezultatul îl consideră un prim pas făcut pentru îndeplinirea obiectivului.

„Ne bucurăm mult că am reușit să câștigăm cu 2-0. E un avantaj destul de bun pentru meciul care urmează. Am făcut doar un pas. Ne bucurăm, dar nu foarte mult și ne pregătim pentru meciul de la Sibiu.

E fotbal, sunt momente mai bune și mai puțin bune. Noi ne pregătim. E bine că am reușit să ajungem la baraj, în primul rând. Acum am făcut un pas și mai avem încă unul miercuri. Prima repriză a fost echilibrată, pentru că și „U” Cluj are jucători care au atâtea meciuri în Liga 1. Noi am început mai slab a doua repriză, cred că primele 10-15 minute, apoi ne-am trezit și am marcat repede două goluri și asta a dus la acest rezultat. Cred că avem un plus de moral acum. La noi, suporterii sunt la fel de frumoși, ca și cei ai lui „U” Cluj. Cred că va fi un meci frumos și sper să câștigăm din nou și să ne bucurăm de victorie”, a spus Popovici, la finalul partidei.

Popovici a ajuns la Hermannstadt în această iarnă după ce Mircea Rednic i-a transmis că nu mai contează pe serviciile sale în „Ștefan cel Mare”, la Dinamo. Contractul său cu gruparea sibiană este valabil până în 2020. Flacăra Făget, FC Vaslui, Voința Sibiu, Academica Clinceni, FC Botoșani și Gaz Metan Mediaș sunt cluburile pe la care a mai trecut Sergiu Popovici.

Meciul retur dintre FC Hermannstadt și Universitatea Cluj este programat miercuri, la ora 18:00, la Sibiu, pe stadionul Municipal.

Foto: Dan TĂ‚UȚAN / Mediafax foto

Marius ANGHEL 09 Jun. 2019, 21:38 Campionat
Pe aceeași temă