Sepsi s-a dezlănțuit în fața Clinceniul în repriza a doua! Hadnagy a înscris un nou super gol și e golgheter în Liga 2 | VIDEO

Marius ANGHEL 05 Sep. 2016, 13:36 Campionat
Sepsi s-a dezlănțuit în fața Clinceniul în repriza a doua!** Hadnagy a înscris un nou super gol și e golgheter în Liga 2 | VIDEO

La cel de-al treilea meci din acest sezon pe care l-a desfășurat pe teren propriu, Sepsi OSK s-a impus la scor de neprezentare, 3-0 cu Academica Clinceni, o echipă ai cărei conducători anunță că țintesc promovarea.

După o primă repriză ștearsă, în care ilfovenii au controlat în mare parte jocul, însă niciuna dintre echipe nu a reușit să își creeze ocazii de gol, după pauză, jucătorii lui Sepsi și-au surprins adversarul și au dat cu el de pământ. În doar 20 de minute, Hadnagy și compania l-au învins de trei ori pe Florin Matache și și-au asigurat o nouă victorie în campionat.

Prima reușită a meciului de la Sfântu Gheorghe a fost anunțată de marea ocazie a lui Hadnagy. Deschis bine de Ene, veteranul lui Sepsi l-a pus serios la încercare pe Matache, dar șutul său bine plasat din 15 metri a fost respins cu greu în corner. A fost încălzirea pentru Hadnagy (53), deoarece puțin mai târziu reușea să deschidă scorul printr-un șut imparabil din semifoarfecă după o centrare a lui Chiș. Avantajul s-a mărit imediat după o nouă fază genială în careul ilfovenilor. Ene i-a pasat pe dreapta lui Huiban (61), acesta a șutat de la circa 14 metri lateral dreapta la colțul lung și l-a învins pentru a doua oară pe Matache. Apoi arbitrul nu acordă nimic la faultul din spate asupra lui Plămadă (63) după ce jucătorul lui Valentin Suciu scăpase singur cu portarul, însă covăsnenii rămân pe val și mai punctează încă o dată. O fac pentru Ene (65) de această dată, după un contraatac și un șut plasat în colțul din dreapta. Plămadă (82) ar fi putut să-și treacă și el numele pe lista marcatorilor, însă a trimis din unghi în bară, astfel că ilfovenii au plecat către Clinceni doar cu trei goluri primite la Sfântu Gheorghe.

Suciu: „Am alternat o repriză mai bună cu alta mai puțin bună”

Cu cele trei puncte câștigate, Sepsi acumulează 10 puncte și se clasează pe locul 6 în clasament, la egalitate cu Olimpia și Brăila. Academica Clinceni rămâne doar cu 6 puncte după cinci etape scurse, ilfovenii fiind pe locul 13.

La finalul jocului, antrenorul celor de la Sepsi, Valentin Suciu, a vorbit despre succesul cu ilfovenii. „Am alternat o repriză mai bună cu alta mai puțin bună. Din fericire pentru noi, astăzi am reușit să facem o repriză a doua mai bună spre foarte bună vreo zece minute. Am dominat autoritar în alea zece minute, am reușit să ne creăm și ocazii mai mari, ocazii clare de gol. Mă bucur foarte mult că a venit și golul, trebuia să se spargă și gheața asta, să înscriem primii acasă, chiar mai multe goluri. Acum două săptămâni am înscris o dată cu Oradea, dar a fost mai greu. Am reușit să punem stăpânire pe joc, știam echipa. Mă bucur foarte mult că Issa a intrat foarte bine în joc și rezervele din a doua repriză, Minciună, Țuțu, chiar și Tofan, care a avut puține minute la dispoziție. Sper ca pe viitor să eliminăm cât mai multe greșeli. Se vede, suntem o echipă nouă. Ușor, ușor începem să facem cât mai puține greșeli, dar știu că băieții sunt capabili să nu mai aproape deloc.

Deocamdată nu pot să mă gândesc la jocul de sâmbăta viitoare cu Juventus. Așa știm echipa, am văzut-o, am urmărit-o în trei jocuri, știm că este o echipă bună. Avem săptămâna asta la dispoziție să ne pregătim, sper să fi câștigat încredere mai mare cu această victorie  și ușor, ușor să devenim o echipă mai omogenă și mai bună”, a spus la final Suciu.

Hadnagy: „Am intrat mai montați și s-a văzut și în rezultat”

Și Attila Hadnagy, golgheterul echipei din Sfântu Gheorghe și al clasamentului, cu șapte reușite, a vorbit despre victoria cu Clinceni. „Mă bucur că am dat un gol foarte frumos. Am avut o primă repriză mai slabă, și la noi și la echipa cealaltă, eu zic o echipă foarte bună a Clinceniului. În repriza a doua am intrat mai montați și s-a văzut și în rezultat. Am bătut cu 3-0, suntem foarte mulțumiți. Echipa a jucat foarte bine în repriza a doua, a ieșit totul chiar, am dat un gol superb. Eu mă bucur că am revenit acasă cu entuziasm, cu goluri frumoase și să ajut echipa asta”, a comentat Hadnagy.

SEPSI OSK SFÂNTU GHEORGHE – FC ACADEMICA CLINCENI     3-0
Hadnagy ’53, Huiban ’61, D. Ene ’65

Niczuly – Dumbravă, I. Ursu, Rz. Damian, Chiș – Mitra, Issa Thiaw (Minciună ’68) – Huiban, I. Plămadă, Hadnagy (cpt.)(Tofan ’86) – D. Ene (Țuțu ’74)
Rezerve neutilizate: Fejer – Țepeș, M. Burlacu, Tanko
Antrenor: Valentin Suciu

Matache (cpt.) – Vențer, R. Crișan, M. Marin, Fota – M. Butean, C. Gheorghe (Pădurețu ’86), Ad. Udrea (M. Coman ’65), Chebac – Antohi, A. Gojnea
Rezerve neutilizate: Rudnițchi – Fl. Ștefan, Cocîrlă, Lemnaru, Olea
Antrenor: Mugur Bolohan

Stadion: Municipal (Sfântu Gheorghe); Spectatori: 1.700; Arbitru: Ionuț Valentin Iugulescu (Târgoviște); Asistenți: Damian Antal și George Bogdan Duță (ambii din Bacău).

Articol scris de Marius ANGHEL
Foto: Henning János (Haromszek)
Video: Covasna Media

Marius ANGHEL 05 Sep. 2016, 13:36 Campionat
Pe aceeași temă