Sechelariu vrea spectacol să atragă lumea la stadion, altfel amenință: „Va trebui să-și dea demisia”

05 Apr. 2012, 15:23 Campionat
Sechelariu vrea spectacol să atragă lumea la stadion, altfel amenință:**

La finalul meciului FCM Bacău – Gloria Buzău 2-1 (0-1), finanțatorul „galben-albaștrilor”, Dumitru Sechelariu, s-a declarat nemulțumit de jocul formației sale.

„E o victorie de care nu mă pot bucura deoarece echipa a avut o evoluție slabă. Sunt foarte nemulțumit de acest lucru. Fotbalul este făcut pentru public, ori, jucând așa, nu avem cum să aducem oamenii la stadion. Spectatorii nu sunt interesați doar de rezultate, ci și de un spectacol fotbalistic de calitate. Trebuie să am o discuție cu antrenorul Ghiță Poenaru să vedem ce este de făcut; dacă el crede că echipa va merge la fel în continuare, va trebui să-și dea demisia. Sunt prieten vechi cu Ghiță, însă trebuie să fim realiști și să recunoaștem că jocul echipei nu este unul pe măsura investițiilor pe care le-am făcut. FCM Bacău este singura echipă din liga secundă cu toate drepturile salariale la zi. Până când echipa nu va juca un fotbal de calitate, jucătorii nu vor mai primi niciun premiu din partea mea”.

Deși dezamăgit de prestația echipei, Sechelariu a ținut să evidențieze și plusurile manifestate de FCM Bacău în meciul cu Buzăul: „Mă bucură revenirea lui Marius Croitoru, un jucător a cărui intrare în joc s-a simțit din plin. De asemenea, mi-au plăcut și Luncanu, și Dobos, dar cel mai bun de pe teren mi s-a părut Hurdubei, care a marcat de altfel și golul victoriei”.

Sursa: Deșteptarea

05 Apr. 2012, 15:23 Campionat
Pe aceeași temă