„Se pare că toate echipele își dau viața cu FC Argeș”

29 Oct. 2011, 18:26 Campionat

Antrenorul celor de la FC Argeș, Viorel Dumitrescu a declarat la finalul partidei cu FC Olt Slatina că nu se aștepta la un meci atât de dificil. Tehnicianul argeșenilor consideră că adversarii au pregătit bine jocul din punct de vedere tactic, acesta suspectând chiar posibilitatea ca anumite persoane apropiate echipei să fi furnizat informații grupării alb-vișinii.

„Se pare că toate echipele își dau viața cu FC Argeș. Am văzut jocul lor de la Târgoviște și am văzut altă echipă, astăzi, am văzut o echipă foarte agresivă, bine organizată, iar ca o paranteză, avem mulți prieteni pe aici, pe la echipă, pentru că tot ce am pregătit, mă refer la faze fixe, cei de la FC Olt deja cunoșteau. Dacă antrenorul a pregătit foarte bine meciul, îl felicit, dar totuși, pregătisem câteva surprize, pe care nu le-am făcut la niciun meci, iar ei le știau. Nu știu, avem mulți prieteni în tribune. Felicit echipa oaspete, a jucat extraordinar, a trebuit să ne autodepășim să câștigăm acest joc. Aveam nevoie de această victorie pentru a ținem ritmul cu cei din față. L-am băgat pe Cârstea pentru a opri trei oameni în apărare, au avut mare grijă de el acolo, dar nu poate juca 90 de minute”, a declarat Viorel Dumitrescu

„Se putea da penalty, dar am avut și noi”

Tehnicianul celor de la FC Argeș este de părere că maniera de arbitraj a defavorizat ambele formații, fiind multe erori din acest punct de vedere pe parcursul partidei.

„Arbitrajul a defavorizat ambele echipe, dar asta este. Putea da unsprezece metri în primul minut oaspeților, o fost o fază litigioasă, dar după golul nostru am avut și noi o fază asemănătoare, probabil a dat în compensație, de fapt nu a dat. Nu mai contează, bine că am câștigat. Dacă pierzi două jocuri ești la retrogradare, dacă câștigi două esti acolo sus, este foarte strânsă și echilibrată seria, toate echipele au aceeași valoare, e adevărat un plus pentru Timișoara și Bistrița”, a mai precizat antrenorul celor de la FC Argeș.

Sursa: Gazeta Nouă

29 Oct. 2011, 18:26 Campionat
Pe aceeași temă