Se merge spre o UTA stranieră în noua stagiune

Mihai Andries 16 Aug. 2013, 16:39 Campionat
Se merge spre** o UTA stranieră în noua stagiune

Dacă echipa fanion a Aradului rămâne – totuși – pe mâna lui Adrian Marțian și Giovanni Catanzariti (ca acționar minoritar), la dispoziția următorului tehnician se vor afla foarte mulți jucători străini. Celor care se antrenează acum în Calea Aurel Vlaicu, plus altor români care se autopropun la UTA, li s-ar alătura o mulțime de „stranieri”.

După cum se știe, Alain Orsoni, președintele lui Ajaccio, a propus „Bătrânai Doamne” șapte fotbaliști controlați de el și care ar urma să vină dacă Adrian Marțian va deveni șef cu acte în regulă la gruparea „textilistă”. Aceștia sunt: Sebastien Gregory (32 de ani – fundaș/închizător), Larry Adeduji (21 de ani, fundaș central), Reginald Mbu Alidor (20 de ani – mijlocaș central), Givestin Nsukizantu (23 de ani, fundaș lateral), Junior Mpia Mapuku (23 de ani, fundaș lateral), Rougalas Costa (20 de ani, fundaș central) și portarul Oberhauser (23 de ani).

Apoi, pe 22 august sunt așteptați la Arad trei fotbaliști columbieni. Este vorba despre fundașul central, Luciano Ospina, mijlocașul central ofensiv, Daniel Santa și aripa stângă, Junior Media. Toți au cochetat cu selecționatele Columbiei, Ospina (foto) fiind chiar căpitanul naționalei Under 20.

În fine, CFR Cluj e dispusă să ajute din nou UTA cu doi-trei fotbaliști străini care activează la echipe Primavera din Italia, ca să nu mai spunem că la Arad ar mai putea reveni și Patrice Feussi, fundașul dreapta camerunez care a confirmat așteptările în cele 8 luni în care a activat în „alb-roșu”. Spunând acestea, conducerea arădenilor trebuie să fie foarte atentă cu numărul „extracomunitarilor” din lot, regulamentul ligii secunde permițând folosirea a doar trei astfel de fotbaliști în același timp pe teren.

 

Sursa: SportArad

Mihai Andries 16 Aug. 2013, 16:39 Campionat
Pe aceeași temă