Se decide viitorul lui Poli?

03 Mar. 2012, 13:11 Campionat
Se decide viitorul lui Poli?

Situația celor de la Poli Timișoara este neclară în ceea ce privește viitorul. Chiar dacă se află pe primul loc în liga secundă, gruparea de pe Bega are emoții în ceea ce privește acordarea licenței pentru sezonul viitor.

Adrian Orza, viceprimarul Timișoarei, a declarat că s-a decis ca marți să existe o întâlnire între suporteri, autoritățile locale și Marian Iancu pentru găsirea unor soluții în ceea ce privește viitorul clubului.

„Marți, la ora 18:00, la inițiativa unei asociații a suporterilor – Druckeria – va avea loc o întâlnire cu Marian Iancu, membrii Druckeriei și reprezentanții autorităților din Timișoara. O să vedem exact ce doresc și suporterii și rămâne de văzut și ce doresc liderii autoritaților locale. Există mai multe păreri și, din păcate, apropierea alegerilor afectează curajul unora de a se manifesta public în legătură cu subiectul Poli. Decizia aparține unui grup de 60 de persoane, eu nu am cum să știu exact cum gândesc toți”, a declarat Adrian Orza la Sport Total FM.

„Am văzut și motivația TAS, legată de divizare și licențiere, am văzut și auditul și informațiile sunt destul de neplăcute. Dincolo de cifre, e vorba de ceea ce se dorește și rămâne de văzut cum se va putea realiza. Orice problemă dificilă are și o soluție”,
a mai spus viceprimarul Timișoarei.

Viceprimarul a vorbit și despre situația numelui echipei, care încă nu a fost modificat.

„Cei de la Federație ar trebui întrebați despre diferența de nume dintre FC Timișoara și Politehnica Timișoara, pentru că ei au dat voie ca într-o altă localitate din țară să se înființeze o echipă cu numele Poli Timișoara. În scripte figurăm cu numele FC Timișoara, dar în sufletele oamenilor a rămas Politehnica Timișoara”, a incheiat politicianul.

03 Mar. 2012, 13:11 Campionat
Pe aceeași temă